joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleO româncă a câștigat premiul Emmy pentru machiajul realizat în serialul Wednesday:...

O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machiajul realizat în serialul Wednesday: „A fost minunat”

Date:

Știri relevante

spot_img

O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machiajul realizat în serialul Wednesday. Bianca Boeroiu a declarat că a fost experiență inedită.

Românca Bianca Boeroiu a primit, la Los Angeles, premiul Creative Arts Emmy pentru machiajul realizat pentrul serialul „Wednesday”, regizat de celebrul Tim Burton.

O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machiajul realizat în serialul Wednesday: „A fost minunat”

Make up artistul Bianca Boeroiu a făcut parte din echipa care a participat la filmările care au avut loc în România.

Bianca Boeroiu s-a născut în 1977, în Ploiești. Ea este make-up artist, dar și artist vizual cu specializarea ceramică. În 2001, a absolvit cursurile Universității Naționale de Arte București.

Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România din 2002.

Citește și: Povestea românului care spăla vase ca să se întrețină, dar a ajuns să câștige Oscarul. S-a iubit cu Marilyn Monroe

Lucrări semnate Bianca Boeroiu se găsesc în colecții private din România, Franța, Austria, Spania.

În industria cinematografica românească, tânăra este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști, fiind deja recompensată cu mai multe premii Gopo pentru munca ei.

Bianca Boeroiu a lucrat în producții renumite precum „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Loverboy”, „Un pas în urma serafimilor”, „Funeralii Fericite” sau „Aferim”.

„O experiență inedită”

”Încă sunt sub impactul emoțiilor din acea seară, încă nu îmi vine să cred că l-am aici lângă mine. A fost minunat, o experiență inedită, la care mă bucur că am reușit să ajung într-un final pentru că nu intenționam inițial.

Am început cursurile de machiaj în 2005 și de atunci am tot lucrat în producții românești pentru început, apoi am început și colaborările cu producțiile străine și iată că, la un moment dat, în 2021 s-a întâmplat și această întâlnire.

Pur și simplu am dat un interviu cu designerul acestui proiect și a construit echipa pe partea română din care am făcut parte și eu și așa am reușit să lucrez cu actorii din acest serial.

Toți au fost absolut minunați și am reușit așa prin rotație să lucrez cu majoritatea actorilor, mai puțin cu numele mari, de care se ocupa designerul și echipa din Anglia.

Citește și: Povestea minerului care și-a cheltuit averea ca să construiască școli și biserici în Munții Apuseni. Deși „erou”, mormântul lui e în paragină

Eu am lucrat foarte mult cu personajul Eugene, prietenul lui Wednesday cu albinele și lui îi datorez acest premiu, pentru că episodul cu care au participat este un episod în care eu am avut un aport destul de semnificativ pe acest personaj.

Acest prieten al lui Wednesday este atacat de monstrul din serial, suferă niște răni destul de serioase și a trebuit să lucrez destul de serios pe aceste efecte.

Mă trezeam foarte de dimineață, cam asta se întâmplă întotdeauna dacă sunt filmări de zi.

Încă eram în perioada COVID, treceam prin testele aferente, instalam masa, produsele, personajul era pregătit în costum și ne apucam de treabă. Cam 40 de minute îmi lua să fac acest machiaj”, a declarat Bianca Boeriu.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut