luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleGastronomie(P) Ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi protecțiile de...

(P) Ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi protecțiile de masă pentru restaurantul tău

Date:

Știri relevante

spot_img

O masă elegantă ține de tot ceea ce este prezent pe ea: de la modul în care este acoperită, până la farfurii, tacâmuri și suporți de pahare.

Place mat-urile ajută atat la protecția mesei, cât și  la a da o notă elegantă întregului aranjament. Indiferent de culoare, formă sau textură, masa va arăta diferit prin prezența articolelor din această categorie.

Protecțiile de masă reprezintă primul punct de contact vizual pentru clienții care își așteaptă cu nerăbdare comenzile. Alegerea designului potrivit pentru place mat-urile restaurantului dumneavoastră devine o sarcină importantă, iar în acest articol vă vom oferi informații valoroase pentru a vă ghida alegerile.

1. Adaptați designul publicului țintă

Luați în considerare grupul demografic pe care doriți să îl atrageți. Restaurantul este un refugiu pentru tineri și artiști? Alegeți modele vibrante, artistice.

Catering pentru familii? Optează pentru modele mari, colorate, cu aspect plăcut și protecție sporită pentru copii.

Pentru directorii ocupați, păstrați modelele simple și memorabile – un design elegant, minimalist, care lasă o impresie de durată.

Adaptarea designului placemat-ului la publicul dumneavoastră țintă, asigură o investiție înțeleaptă care îi menține pe patroni pe linia de succes.

2. Aliniați-vă cu tema restaurantului dumneavoastră

Armonia în design este esențială. Asigurați-vă că protecțiile de masă se îmbină perfect cu tema principală a restaurantului dumneavoastră.

Pentru unitățile cu meniuri dinamice sau oferte speciale frecvente, aduceți în prim plan culori vii și mape meniu cu anunțuri descriptive.

Mâncare fină? Alege culori liniștite, simple și modele minimaliste care completează ambianța.

Pentru locuri pline de viață, cu culori vibrante, alegeți placemate-uri cu nuanțe aprinse care rezonează cu sufletul restaurantului dumneavoastră, făcându-i pe clienți să se simtă cu adevărat bineveniți.

3. Împărtășiți povestea restaurantului dumneavoastră: adăugați fapte interesante

Creați o narațiune care să permită clienților să se conecteze cu brandul dumneavoastră. Toată lumea iubește o poveste bună, iar mesele oferă locul perfect. Folosiți infografice pentru a împărtăși povestea înființării restaurantului dumneavoastră, sau fapte amuzante despre angajați, ori conducere.

Pentru restaurantele care oferă mâncăruri exotice, includeți descrieri ale originii mesei și oferiți recomandări perspicace, cum ar fi un ghid pas cu pas despre cum savurați crabul dacă acesta este în meniu. Aceste instrucțiuni subtile sporesc aprecierea clienților atât pentru mâncare, cât și pentru marca dumneavoastră.

UNIKA, producător autohton de articole pentru domeniul HoReCa și nu numai, excelează în furnizarea de protecții, mape, note de plată și multe alte materiale personalizabil, perfecte pentru afaceri de succes. Echipa acestora de specialiști este pregătită întotdeauna să vă ajute în crearea materialelor care impresionează, informează și angajează clientela dumneavoastră.

Cu ajutorul acestora puteți transforma viziunea asupra restaurantului,  într-o realitate captivantă din punct de vedere vizual și estetic.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut