luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăPânza Charlottei, de E. B. White, cartea lunii la Clubul de lectură...

Pânza Charlottei, de E. B. White, cartea lunii la Clubul de lectură al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Date:

Știri relevante

spot_img

Vineri, 5 iulie 2024, la ora 16.00, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, are loc o nouă întâlnire a Clubului de lectură „Lucian Blaga”.

Cartea lunii iulie este „Pânza Charlottei”, scrisă de E.B. White, și poate fi împrumutată de la Secția împrumut carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Considerată un roman clasic al literaturii pentru copii, s-au realizat mai multe ecranizări și chiar și un joc video bazat pe povestea din carte.

Pânza Charlottei, de E. B. White, cartea lunii la Clubul de lectură al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Titlul face referire la pânza țesută de unul dintre personajele cărții, păienjenița Charlotte. Temele cărții sunt prietenia, dar și schimbarea sau inocența. Personajele cărții sunt atât oameni, cât și animăluțe vorbitoare.

Dacă v-am trezit interesul, vă așteptăm să faceți parte din clubul nostru de lectură, un club în creștere, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 -14 ani. Cu siguranță discuțile pe marginea cărții propuse vor fi savuroase!

Proiectul 3.18 Clubul de lectură Lucian Blaga face parte din Programul 2 Animație culturală și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut