miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePărinții tinerilor uciși de șoferul băut de 19 ani din Alba, revoltați:...

Părinții tinerilor uciși de șoferul băut de 19 ani din Alba, revoltați: „Să zacă în pușcărie, cum copilul nostru zace în mormânt”

Date:

Știri relevante

spot_img

Familiile şi prietenii celor trei victime ucise de un şofer beat în judeţul Alba cer dreptate şi o aplicare mai riguroasă a legilor.

Sunt declaraţiile făcute chiar la înmormântarea studenţilor, care a avut loc marți. Tatăl unuia dintre băieţi spune că nişte demisii nu sunt de ajuns pentru a remedia situaţia.

Părinții tinerilor uciși de șoferul băut de 19 ani din Alba, revoltați

“Vrem dreptate!”. Sunt cuvintele care se citesc pe buzele tuturor care au fost la înmormântarea celor trei tineri spulberaţi de un şofer ce conducea cu o alcoolemie record.

“Legea, să se schimbe legea! Să-i dea pedeapsa pentru crimă, pe viață. Dacă a făcut un accident sau din greșeală, e altceva. Dar e beat și intră în șase copii și omori, ce înseamnă? E crimă”, a spus una din rudele tinerilor, în lacrimi.

Citește și: Bețivii fac „legea” pe șosea! Un șofer a fost prins conducând băut prin Sebeș. Se va alege cu dosar penal

“Cei care sunt drogați sau beți și fac un accident să nu mai poată conduce niciodată! Niciodată, niciodată!”, a mai spus o altă rudă, sfâșiată de durere.

Revoltaţi de faptul că este al doilea incident în doar câteva zile, oamenii vor mai mult decât nişte demisii din structura Ministerului de Afaceri Interne.

“Nu, să fie pedepsiți să fie închiși și ei. Pușcărie, de ce demisie? Cu ce mă încălzește că e demis? Să fie pedepsit.

Pușcărie pe viață. Nu putem cere moarte, că nu suntem de competență, dar să fie pedepsit pe viață. Să zacă acolo în pușcărie cum copilul nostru zace în mormânt, așa să zacă și el”, a spus tatăl unuia dintre studenții uciși.

Rudele victimelor susţin că din punct de vedere moral, poliţiştii sunt cei vinovaţi.

Citește și: Un nepalez, rănit în explozia de la Crevedia, a făcut credit să muncească în România. Familia nu știe nimic despre el

“Nimeni n-a sărit la scandal, toți plângeau, nimeni n-a încercat să facă nimic. Ei plângeau că mascații stăteau cu pușca îndreptată spre ei. Noi suntem dărâmați și voi țineți pușca”, a mai spus tatăl tânărului ucis.

Cei trei tineri ucişi pe marginea şoselei au fost astăzi conduşi pe ultimul drum.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut