joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePatriarhia Română, despre cei care își fac poze la slujbă: „Ridicol, o...

Patriarhia Română, despre cei care își fac poze la slujbă: „Ridicol, o sfidare. Este total inadecvat”

Date:

Știri relevante

spot_img

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a declarat că cei care își fac poze și selfie-uri în timpul slujbei îi sfidează pe ceilalți oameni care vor să se roage.

Potrivit purtătorului său de cuvânt, este vorba despre un comportament total inadecvat, ridicol chiar, o sfidare a celor care se roagă, interzisă de regulile nescrise ale bunului simț.

Patriarhia Română, despre cei care își fac poze la slujbă: „Ridicol, o sfidare. Este total inadecvat”

”A face fotografii în timpul Sfintei Liturghii este aproape ridicol, pentru că este inclusiv o sfidare a celor din jur care vor să se roage, se concentrează, dacă le fluturi telefonul pe sub ochi nu le faci un bine, aşa cum nu-ţi faci nici ţie un bine”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Citește și: Sf. Ioan Botezătorul: Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci ca să atragi sporul în casă și să fii ferit de boli tot anul

O mulţime de credincioşi şi o mare de telefoane care se înalţă pentru transmisiuni live pe reţelele de socializare, filmări, fotografii şi chiar apeluri video.

Asta în timp ce oamenii ajung chiar să se plimbe prin biserică, în timpul slujbei, ca să găsească cele mai bune unghiuri pentru exprimarea simțului lor artistic.

Citește și: VREMEA Val de aer polar peste România! Temperaturile scad puternic: Vom avea și -20 grade

Iar asta ”nu este firesc, este total inadecvat şi este nociv pentru relaţia noastră pe care o putem stabili cu Dumnezeu în momentele acestea de sacralitate ale slujbelor religioase”, a mai spus oficialul Patriarhiei.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut