luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportPatru medalii, dintre care una de aur, pentru atleții CS Unirea Alba...

Patru medalii, dintre care una de aur, pentru atleții CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naționale U18

Date:

Știri relevante

spot_img

Patru medalii, dintre care una de aur, pentru atleții CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naționale U18.

Trei atleți ai CS Unirea Alba Iulia – Albert Zaharia, Alexandra Cristea și Petrescu Elena – au obținut patru medalii în probele de marș și alergare ale Campionatelor Naționale Under 18, desfășurate în perioada 22-23 iunie la București. Ei sunt pregătiți de către profesorii Mihaela Vlas, Gabriel Avram și Mariana Bucerzan.

Patru medalii, dintre care una de aur, pentru atleții CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naționale U18

Albert Zaharia, atlet pregătit de către antrenoarea Mihaela Vlas, a reușit să cucerească medalia de aur în proba de 5.000 de metri alergare și medalia de bronz în cea de 3.000 de metri alergare. Albert devine campion național, demonstrând determinare, disciplină și o pregătire foarte bună.

Alexandra Cristea, sportivă talentată pregătită de Gabriel Avram, a obținut medalia de argint în proba de 5.000 de metri alergare, chiar dacă nu a putut să se antreneze în ultimele trei săptămâni din cauza unei accidentări.

Citește și: O turistă străină a rămas fascinată de Transapuseana, cel mai frumos drum din Alba: „Este superb. Oamenii sunt drăguți și mâncarea bună”

Ea a terminat la doar o secundă distanță de ocupanta locului 1. Performanța sa, în condițiile medicale date, a evidențiat calitățile ei atletice și puterea de a depăși orice obstacole.

Petrescu Elena, tânăra sportivă pregătită de Mariana Bucerzan, a obținut medalia de bronz în proba de 5.000 de metri marș. Rezultatul său este nu doar unul foarte bun, ci și promițător, având în vedere că a concurat la juniori 2, deși vârsta îi permitea să concureze și la juniori 3, fiind mai tânără decât majoritatea celorlalte atlete. Performanța Elenei demonstrează potențialul său și dedicarea față de sport.

Aceste rezultate de excepție obținute de atleții CS Unirea Alba Iulia reflectă munca asiduă a sportivilor, dar și implicarea antrenorilor în pregătirea lor.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut