miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportPerformanță de top! LPS Alba Iulia a obținut titlul de vicecampioană națională...

Performanță de top! LPS Alba Iulia a obținut titlul de vicecampioană națională în competiția de baschet feminin Under 12

Date:

Știri relevante

spot_img

Echipa de baschet feminin Under 12, LPS Alba Iulia, a devenit vicecampioană națională, ocupând locul secund în turneul final. Chiar dacă au pierdut în finală, performanța lor a fost recunoscută, iar două jucătoare au fost incluse în “Best Five-ul” competiției.

Echipa de baschet feminin Under 12 a LPS Alba Iulia s-a clasat pe locul al doilea în competiția națională, devenind vicecampioană.

LPS Alba Iulia a obținut titlul de vicecampioană națională în competiția de baschet feminin Under 12

Deși au pierdut finala împotriva echipei Dan Dacian București, performanța lor a fost notabilă.

Jucătoarele Carla Alexandru și Maria Nichimiș au fost recunoscute ca fiind printre cele mai bune cinci jucătoare ale turneului.

“Lps Alba Iulia – Vicecampioană Națională – Baschet Feminin Under 12 (4×4)

După un parcurs frumos am reușim să ocupăm locul secund după o finală cu Dan Dacian București, partidă în care lipsa experienței a făcut diferența. Am reușit să formăm o echipă frumoasă, puternică care va fi incomodă pentru orice adversar în viitoarele competiții.

Trebuie să mulțumim conducerii liceului, primăriei municipiului Alba Iulia, dar și părinților care ne-au fost alături la fiecare confruntare.

Citește și: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la sfârșitul anului. Care sunt motivele

Ne bucurăm pentru această performanță și ne pregătim pentru următoarea întrecere de Under 13, care va debuta la finele lunii ianuarie”, a spus Urian Valentin-Ioan, potrivit sursei.

Două talentate jucătoare, au fost incluse în “Best Five-ul” turneului final: Carla Alexandru și Maria Nichimiș.”, au scris reprezentanții LPS Alba Iulia pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Felicitări fetelor și domnului antrenor Urian Valentin pentru efortul depus. Puțini antrenori se mai găsesc in ziua de azi cu atâta dăruire pentru ceea ce face.
    Păcat că nu este atât de valorat si cunoscut acest sport in Alba Iulia.
    Dacă acest sport ar avea sponsorizări s-ar ajunge mult mai departe. Deja au ajuns departe fără acestea… Dar tit timpul este loc de mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut