joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePericol pe șoselele din Alba: Polițiștii au reținut 5 permise după mai...

Pericol pe șoselele din Alba: Polițiștii au reținut 5 permise după mai multe controale. Nici pietonii nu au scăpat de amenzi

Date:

Știri relevante

spot_img

Pericol pe șoselele din Alba! Polițiștii au reținut 5 permise după mai multe controale. Nici pietonii nu au scăpat de amenzi.

În perioada 14-18 februarie 2024, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop creșterea gradului de disciplină rutieră și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Pericol pe șoselele din Alba!

În această perioadă, au fost aplicate 312 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 272 pentru depășirea limitei legale de viteză, 33 pietonilor care nu au respectat regulile privind traversarea sau circulația pe drumurile publice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Citește și: Familia a cărei casă a ars, în Câmpeni, ajutată de oamenii de bine să își reconstruiască locuința. Au primit materiale de construcții

Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere, din care două pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri pe oră, două pentru neacordare de prioritate pietonilor și unul pentru conducere agresivă și au fost constatate două infracțiuni.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut