duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePolițiștii din Alba, alături de copii de 1 iunie. Cei mici se...

Polițiștii din Alba, alături de copii de 1 iunie. Cei mici se pot întâlni cu agenții în mai multe orașe din județ

Date:

Știri relevante

spot_img

De Ziua Internațională a Copilului, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, împreună cu partenerii tradiționali, organizează activități dedicate celor mici. Cei interesați se pot întâlnii cu polițiștii în parcarea Carolina Mall din Alba Iulia precum și în Blaj, Aiud, Sebeș, Abrud, Zlatna și Teiuș.  

Azi, 31 mai, copiii din Teiuș sunt așteptați de polițiști, până la ora 13.00, în Parcul Feroviar din oraș.

Polițiștii din Alba, alături de copii de 1 iunie. Cei mici se pot întâlni cu agenții în mai multe orașe din județ

Sâmbătă, 1 iunie 2024, structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Alba – Inspectoratul de Poliție Județean Alba, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Unirea” al Județului Alba și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia, invită toți copiii și tinerii, însoțiți de părinți, bunici și prieteni, în parcarea Carolina Mall din Alba Iulia, în intervalul orar 12.00-16.00, să sărbătorească împreună Ziua Internațională a Copilului.

Citește și: FOTO Pompierii SVSU Abrud au participat la aniversarea serviciului maghiar de pompieri din Dabas. Au luat cu ei un steag vechi de peste un secol

Tot sâmbătă, începând cu ora 10.00, cei mici sunt așteptați pe Câmpia Libertății din Blaj, iar cei din Abrud, în Piața Centrală din oraș.

La Sebeș polițiștii vor fi prezenți în Parcul Tineretului, la Zlatna la baza sportivă din oraș, iar la Aiud în Parcul Municipal.   

Vor fi prezentate autospecialele de intervenție, vor avea loc lecții interactive, dedicate siguranței și exerciții demonstrative, iar cei mici vor avea parte de surprize.

Toți cei interesați de interacțiunea cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne sunt așteptați cu drag!

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut