marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePolițiștii din Alba, alături de profesori și elevi pe parcursul întregului an...

Polițiștii din Alba, alături de profesori și elevi pe parcursul întregului an școlar. Ce măsuri vor lua

Date:

Știri relevante

spot_img

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat toate măsurile necesare pentru un început de an școlar în liniște și siguranță.

Au fost efectuate verificări înainte de startul cursurilor și au fost stabilite priorități de acțiune după ce elevii vor începe efectiv orele.

Polițiștii din Alba, alături de profesori și elevi pe parcursul întregului an școlar

Polițiștii de la rutieră au verificat autovehicule de transport elevi și i-au instruit pe conducătorii acestora cu privire la conduita preventivă pe timpul efectuării transportului dar au verificat și existența și starea indicatoarelor de avertizare și informare precum și starea marcajelor rutiere și a amenajărilor din zona unităților de învățământ.

Citește și: Stațiunea poreclită „Perla Ardealului” unde te poți relaxa în acest weekend. Se spune că are ape vindecătoare

Mâine, 11 septembrie, 165 de polițiști vor acționa în sistem integrat, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru desfășurarea în siguranță a festivităților specifice deschiderii anului de învățământ preuniversitar.  

Pe durata întregului an școlar, polițiștii vor fi prezenți zona unităților de învățământ pentru asigurarea fluenței rutiere, prevenirea accidentelor și a oricăror incidente care pot afecta siguranța elevilor și a cadrelor didactice.

În același timp, vor fi organizate activități informativ – preventive, cu implicarea profesorilor, părinților și a celorlalte instituții ale statului cu competențe în domeniu, în scopul reducerii violenței fizice și psihologice în rândul elevilor, prevenirii consumului de substanțe cu efect psihoactiv sau victimizării din infracțiuni cibernetice sau din trafic de persoane precum și pentru creșterea siguranței tuturor participanților la procesul educațional. 

Citește și: Dorin Șerdean, fostul viceprimar al Alba Iuliei, trimis în judecată de Codruța Kovesi. A fost acuzat de corupție

Pentru Inspectoratul de Poliție Județean Alba siguranța în școli constituie o prioritate, iar cu sprijinul dascălilor, părinților și a instituțiilor partenere, polițiștii vor acționa pentru ca școala să fie un spațiu sigur, dedicat studiului și performanței educaționale.

Dragi elevi, stimați profesori, vă dorim un an școlar cu realizări, în siguranță!

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut