sâmbătă, mai 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePolițiștii le-au vorbit elevilor din Alba despre profesia de agent. Până când...

Polițiștii le-au vorbit elevilor din Alba despre profesia de agent. Până când te poți înscrie la școlile de poliție

Date:

Știri relevante

spot_img

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au împărtășit azi, 13 mai 2024, din experiența lor, în fața a peste 200 de elevi din două unități de învățământ, interesați de profesia de polițist.

Au fost discutate aspecte legate de abilitățile necesare unui polițist, avantajele oferite tinerilor care urmează școlile de poliție, aceștia fiind invitați să se gândească la posibilitatea alegerii unei cariere în poliție și încurajați să se pregătească din timp pentru un eventual examen de admitere.

Polițiștii le-au vorbit elevilor din Alba despre profesia de agent. Până când te poți înscrie la școlile de poliție

Elevilor le-au fost oferite informații despre școlile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, care pregătesc agenți de politie, precum și condițiile pe care un candidat trebuie să le îndeplinească, pentru a participa la concursul de admitere la o astfel de instituție de învățământ.  

Reamintim faptul că, până mâine, 14 mai 2024, au loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție. Detalii pot fi obținute de pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, la secțiunea “carieră“.

Citește și: Lacul „minune” din România cu ape turcoaz care nu îngheață niciodată. Aici s-ar strânge ielele

Pentru candidații din județul Alba, cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@ab.politiaromana.ro.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat, actele necesare la înscriere și probele de concurs se regăsesc aici: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut