joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportPompierii Popa Ioan și Mihai Avram din Alba, locul II cu echipa...

Pompierii Popa Ioan și Mihai Avram din Alba, locul II cu echipa României la Campionatul European „Toughest Firefighter Alive”. E una dintre cele mai dure competiții din lume

Date:

Știri relevante

spot_img

Pompierii Popa Ioan și Mihai Avram din Alba, locul II cu echipa României la Campionatul European „Toughest Firefighter Alive”. E una dintre cele mai dure competiții din lume.

Lotul de salvatori ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a urcat pe podium la Toughest Firefighter Alive, una dintre cele mai dure competiții din lume.

Pompierii Popa Ioan și Mihai Avram din Alba, locul II cu echipa României la Campionatul European „Toughest Firefighter Alive”

Echipa reprezentativă a României s-a clasat pe locul 2 la competiția internațională Toughest Firefighter Alive 2024.

Pompierii Popa Ioan și Mihai Avram, de la ISU Alba, au făcut parte din lotul reprezentativ al României, care s-a clasat pe locul 2 la competiția internațională Toughest Firefighter Alive 2024, desfășurată în orașul Monchengladbach, Germania, la proba ștafetă, în care au concurat 35 de echipe din 9 țări (Germania, Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Olanda).

Citește și: Aurel Voicu, cel mai în vârstă student din România, a absolvit masterul la 89 de ani. Fostul primar din Cugir e considerat „un exemplu”

Lotul reprezentativ al țării noastre a avut în componență 6 salvatori de la ISU Alba, ISU Arad (plt. maj. Bozsitz Claudiu) și ISU Brașov. 

Concursul s-a desfășurat în perioada 8-9 iunie și a reunit 170 de pompieri profesioniști, civili și voluntari și 32 de echipe din Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Țările de Jos, care s-au întrecut în probe de forță și rezistență.

Citește și: Ministrul Transporturilor a vizitat Terminalul Intermodal de la Decea, din județul Alba: „Leagă 6 județe de marile porturi ale Europei”

„Salvatorii români au dat dovadă de o determinare de neclintit. Experiența acumulată de fiecare membru și coordonarea impecabilă au fost doar câteva elemente care au contribuit la această realizare.

Rezultatele obținute reflectă pregătirea intensă și spiritul de echipă al pompierilor noștri. Felicitări întregului lot pentru munca și efortul depus și vă urăm mult succes la viitoarele competiții!”, au transmis reprezentanții IGSU.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut