joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuTeiușPompierii voluntari din Teiuș au luat locul lui Moș Crăciun pentru câțiva...

Pompierii voluntari din Teiuș au luat locul lui Moș Crăciun pentru câțiva copii nevoiași: Au asigurat lemne de foc și le-au adus cadouri

Date:

Știri relevante

spot_img

Pompierii voluntari din Teiuș au făcut o faptă bună în preajma sărbătorilor, aducând lemne de foc și daruri pentru copiii și familiile aflate în dificultate. Ei au preluat rolul Moșului, aducând zâmbete pe chipurile celor mici.

Spiritul sărbătorilor a prins viață în Teiuș odată cu gestul inimos al pompierilor voluntari.

Aceștia au transformat dorințele și nevoile câtorva copii și familii în realitate. Le-au asigurat lemne de foc și le-au adus daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Pompierii voluntari din Teiuș au luat locul lui Moș Crăciun pentru câțiva copii nevoiași

“Mereu în slujba oamenilor! Pompierii voluntari din Teiuș și-au facut de câțiva ani, un țel, prin a da, în preajma Sfintelor Sărbători, un semn consistent al respectului și atenției față de copiii și oamenii ce au fețele mai înnegurate de griji!

Astfel, după ce au asigurat lemne de foc pentru o familie aflată în dificultate, echipa S.V.S.U. Teiuș a luat locul lui Moș Crăciun pentru câțiva copii, ce i-au scris și l-au așteptat cu sufletul la gură pe moș!

Citește și: Un militar român a fost desemnat “cel mai bun luptător” într-o competiție din SUA. A trecut prin probe extrem de dificile

Dacă fotografiile ar putea reda toată emoția și bucuria celor ce și-au văzut o parte din vise împlinite, înseamnă încă o dată că a face “bine celui de lângă tine” este o realitate si un blazon pentru colegii noștri, pompierii voluntari Teiuș!”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut