joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePosturi vacante de grefier la Curtea de Apel Alba Iulia și la...

Posturi vacante de grefier la Curtea de Apel Alba Iulia și la Judecătoria Alba Iulia. Când vor avea loc concursurile și ce trebuie să faci ca să te înscrii

Date:

Știri relevante

spot_img

Posturi vacante de grefier la Curtea de Apel Alba Iulia și la Judecătoria Alba Iulia. Iată când vor avea loc concursurile și ce trebuie să faci ca să te înscrii.

Curtea de Apel Alba Iulia organizează în 27 aprilie 2024 concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de grefier arhivar (studii medii), pe perioadă determinată:

Posturi vacante de grefier la Curtea de Apel Alba Iulia și la Judecătoria Alba Iulia. Când vor avea loc concursurile și ce trebuie să faci ca să te înscrii

  • 1 post de grefier arhivar la Curtea de Apel Alba Iulia (temporar vacant până în luna noiembrie 2025)
  • 1 post de grefier arhivar la Judecătoria Sibiu (temporar vacant până în luna ianuarie 2026)
  • 1 post de grefier arhivar la Judecătoria Sibiu (temporar vacant până în luna martie 2025)

Informații suplimentare pentru persoanele interesate sunt disponibile pe Portalul Curții de Apel Alba Iulia (accesibil la adresa http://portal.just.ro) la secțiunea Concursuri sau direct link.

Curtea de Apel Alba Iulia organizează, de asemenea, în 25 mai 2024, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice:

Pe perioadă nedeterminată 1 post de grefier cu studii superioare la Judecătoria Deva, 1 post de grefier cu studii superioare la Judecătoria Hunedoara, 1 post de grefier cu studii superioare la Judecătoria Mediaş.

Citește și: Ziua internaţională a romilor, sărbătorită la Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa a dansat minute în şir şi a primit dedicaţii de la lăutari 

Pe perioadă determinată 1 post de grefier cu studii superioare la Judecătoria Alba Iulia (temporar vacant până în luna ianuarie 2026), 1 post de grefier cu studii superioare la Tribunalul Hunedoara (temporar vacant până în luna martie 2025), 1 post de grefier cu studii superioare la Judecătoria Avrig (temporar vacant până în luna septembrie 2025),

Informații suplimentare pentru persoanele interesate sunt disponibile pe Portalul Curții de Apel Alba Iulia (accesibil la adresa http://portal.just.ro) la secțiunea Concursuri sau direct link:

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut