joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațiePremii deosebite pentru elevele din Alba care au participat la Olimpiada Interdisciplinară...

Premii deosebite pentru elevele din Alba care au participat la Olimpiada Interdisciplinară „Cultură și Spiritualitate Românească. Ce rezultate au obținut?

Date:

Știri relevante

spot_img

Premii deosebite pentru elevele din Alba care au participat la Olimpiada Interdisciplinară „Cultură și Spiritualitate Românească. Iată ce rezultate au obținut.

Sâmbătă, 25 mai, la Colegiul de Arte din municipiul Baia Mare, a avut loc festivitatea de premiere a etapei naționale a Olimpiadei Interdisciplinare „Cultură și Spiritualitate Românească”.

Premii deosebite pentru elevele din Alba care au participat la Olimpiada Interdisciplinară „Cultură și Spiritualitate Românească

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului național, după care a avut loc o scurtă reprezentare artistică.

După seria de alocuțiuni, a urmat momentul în care elevii au fost premiați pentru munca, implicarea și dăruirea de care au dat dovadă, reușind astfel să obțină rezultate foarte bune la competiția care a reunit tineri din toate colțurile țării.

Citește și: FOTO CSM Unirea Alba Iulia a pierdut finala Campionatului Național U-19. Dinamo a câștigat cu 2-1

Cele patru tinere care au compus lotul olimpic al județului Alba au reușit să obțină premii deosebite la această ediție a Olimpiadei:

  • eleva Andreea-Maria Capătă (clasa a XII-a, Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș) – mențiune;
  • eleva-caporal Maria Magdalena Hanganu (clasa a X-a, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia) – premiul special, oferit de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului;
  • eleva Iulia-Maria Moga (clasa a IX-a, Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș) – premiul special „Sfântul Iosif Mărturisitorul”, oferit de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș;
  • eleva Denisa-Sorina Beleiu (clasa a XI-a, Colegiul Național „Horia, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia) – diplomă de participare.

La întoarcerea spre casă, lotul olimpic a vizitat Mănăstirea Rohia, locul unde a viețuit monahul Nicolae Steinhardt, între anii 1980-1989.

Citește și: ISU Alba, în top la Competiția Națională de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat la faza zonală! Pompierii au obținut locul I

În cadrul popasului duhovnicesc, elevele au vizitat atât ansamblul monahal, cât și biblioteca mănăstirii și chilia monahului Nicolae Steinhardt.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut