luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePreșcolarii din comuna Jidvei au vizitat biserica de la Căpâlna de Jos,...

Preșcolarii din comuna Jidvei au vizitat biserica de la Căpâlna de Jos, de sărbătorea Sfinților Împărați Constantin și Elena. Au împărțit prescură

Date:

Știri relevante

spot_img

Preșcolarii din comuna Jidvei au vizitat biserica de la Căpâlna de Jos, de sărbătorea Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Marți, 21 mai, preșcolarii din comuna Jidvei, împreună cu prof. Marius Iorga, au vizitat biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din parohia Căpâlna de Jos, protopopiatul Blaj.

Preșcolarii din comuna Jidvei au vizitat biserica de la Căpâlna de Jos, de sărbătorea Sfinților Împărați Constantin și Elena

Cu mult entuziasm, cei mici au participat la Sfânta Liturghie, ascultând cuvântul duhovnicesc rostit în contextul sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena.

De asemenea, cu multă bucurie, am oferit răspunsuri tuturor curiozităților și întrebărilor adresate de către micii vizitatori.

Citește și: Situl rural al comunei Saschiz, parte integrată în patrimoniul UNESCO, intră în reabilitare. Satul săsesc este renumit pentru peisajul său cultural

La final, preșcolarii au primit câte o mică atenție dulce și au împărțit prescură, fiind entuziasmați și încântați de momentele frumoase petrecute împreună.

„Remarcăm faptul că nu este pentru prima dată când tinerii învățăcei vizitează parohia noastră. Preșcolarii din comuna Jidvei au mai participat la Sfânta Liturghie și cu alte ocazii, însoțiți fiind de domnul prof. Marius Iorga”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei din Alba Iulia.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut