miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportPrima reacție a Simonei Halep după suspendarea de 4 ani: „Și-au schimbat...

Prima reacție a Simonei Halep după suspendarea de 4 ani: „Și-au schimbat opinia după ce au aflat cine sunt”

Date:

Știri relevante

spot_img

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani în cazul de dopaj. Dubla campioană de Grand Slam a oferit o reacție și crede că experții și-au schimbat opinia după ce au aflat cine e.

„Cred într-un sport curat. În aproape două decenii de tenis profesionist și sute de turnee de jucate, două titluri de Grand Slam, am oferit 200 de teste de sânge și de urină pentru a depista eventualele substanțe interzise. 

Prima reacție a Simonei Halep după suspendarea de 4 ani

Toate au fost curate până pe 29 august 2022. Înaintea sezonului pe hard din 2022, la recomandarea echipei mele și a fizioterapeutului, oameni care în care mare încredere, mi-am ajustat suplimentele nutritive. 

Citește și: Simona Halep a primit pedeapsa maximă pentru dopaj! Suspendare de 4 ani. Mai are o singură cale de atac

Niciunul dintre ingrediente nu a conținut vreo substanță interzisă din ce știm noi – și tribunalul a fost de acord. Unul dintre ele a fost contaminat cu roxadusatat. Am fost testată săptămânal pe durata anului 2023 după testul inițial pozitiv, toate celelalte probe au fost negative. În ciuda acestei dovezi, ITIA a adus în discuție iregularități din pașaportul său biologic. 

Asta doar după ce grupul lor de experți mi-a aflat identitatea, iar doi dintre cei trei și-au schimbat dintr-odată opinia în favoarea acuzațiilor ITIA. 

ITIA s-a bazat doar pe opiniile acestor experți care s-au uitat la parametri sângelului meu – au fost timp de 10 ani în aceeași termeni. Acest grup a ignorat faptul că nicio substanță interzisă nu a fost vreodată găsită în probele mele de sânge sau de urină, excepție făcând cea din 29 august cu roxadustat, care a fost prezentată într-un nivel extrem de scăzut. 

Citește și: Performanță uimitoare pentru sportiva Mihaela Mih Dehelean din Alba: A luat aurul la Campionatul Național de Culturism și Fitness

Luând în considerare faptul că înainte cu 3 zile rezultatul fusese negativ, e clar că am fost expusă accidental”, a transmis Simona Halep printr-un comunicat în presa internațională.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut