vineri, mai 31, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuAiudPrimăria din Aiud construiește 20 de locuințe pentru tineri, fiecare cu câte...

Primăria din Aiud construiește 20 de locuințe pentru tineri, fiecare cu câte două camere. Investiția este finanțată prin PNRR. Cât valorează

Date:

Știri relevante

spot_img

Primăria din Aiud a oficializat construcția a 20 de locuințe destinate tinerilor, fiecare având două camere. Contractul semnat pentru proiect prevede și instalarea a 10 stații de încărcare pentru autovehicule electrice. Această investiție este parte a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Cu un scop clar de a susține tinerele generații, Primăria din Aiud a pus în mișcare un proiect ambițios. Contractul, cu ajutorul căruia se vor ridica 20 de locuințe destinate tinerilor, a fost semnat ieri.

Primăria din Aiud construiește 20 de locuințe pentru tineri, fiecare cu câte două camere

“În Aiud vor fi construite 20 de locuințe pentru tineri, fiecare cu câte două camere.

Astăzi a fost semnat contractul pentru proiectarea locuințelor și pentru execuția lucrărilor. Asocierea formată din Kronos Life Construct SRL (lider) și Construct CC SRL (asociat) are la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor Valoarea totală a contractului este de 6.971.328,69 lei.

Citește și: FOTO Revoltă în Țara Moților: Oamenii și-au pierdut răbdarea și au lansat o petiție pentru repararea “Drumului Rușinii” DN74a

Cele 20 de locuințe vor fi construite pe un teren al municipalității, cu suprafața totală de 4146 mp, situat în Aiudul de Sus, str. Gheorghe Lazăr, nr. 20.

Proiectul include și 10 stații pentru încărcarea autovehiculelor electrice. Investiția este finanțată prin PNRR.”, au anunțat reprezentanții municipiului pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut