joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePrimarul din Ciugud, Gheorghe Damian, reales a șaptea oară. A obținut peste...

Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, reales a șaptea oară. A obținut peste 70% din voturi

Date:

Știri relevante

spot_img

Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, reales a șaptea oară. A obținut peste 70% din voturi.

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost reales pentru a şaptea oară în fruntea administraţiei locale cu un scor electoral de peste 76%, potrivit rezultatelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă. Localnicii din comună au mers la vot, prezenţa fiind de aproximativ 70%.

Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, reales a șaptea oară. A obținut peste 70% din voturi

Rezultatele publicate de Autoritatea Electorală Permanentă arată că, în cele şase secţii de votare, primarul din Ciugud, independentul Gheorghe Damian, are scoruri electorale de 81,19%, 85,96%, 70,56%, 78,2%, 82,7% respectiv 60,87%. Prezenţa la vot în comună a fost de aproximativ 70%.

Gheorghe Damian obţine astfel al şaptelea mandat în comuna care s-a dezvoltat şi a devenit un etalon pentru investiţiile făcute din fonduri europene.

Citește și: Comuna din județul Alba unde se reiau alegerile. Candidații PNL și PSD au același număr de voturi

La alegerile din acest an, edilul, candidat independent, a avut două contracandidate, una din partea PSD, cealaltă din partea AUR.

Ciugud este probabil una dintre cele mai renumite comune din România. I s-a dus vestea că arată mai bine decât multe orașe și oferă imaginea unui stil de viață occidental. Este comuna care s-a dezvoltat cel mai mult și care deține „recordul” de a fi atras cei mai mulți bani europeni.

Localitatea a implementat conceptul de sat inteligent – de la servicii pentru cetățean inteligente, la școală inteligentă, transport inteligent.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut