luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateProiecție de gală a filmului „Avram Iancu - Împotriva imperiului”, la Alba...

Proiecție de gală a filmului „Avram Iancu – Împotriva imperiului”, la Alba Iulia. Unde va avea loc?

Date:

Știri relevante

spot_img

Filmul „Avram Iancu – Împotriva imperiului” ajunge și la Alba Iulia. Proiecția de gală va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Primăria Municipiului Alba Iulia vă invită să vizionați „AVRAM IANCU – Împotriva imperiului” prima docu-dramă dedicată „Crăișorului Munților – Eroul din Transilvania, eroul tuturor românilor”.

Proiecție de gală a filmului „Avram Iancu – Împotriva imperiului”, la Alba Iulia. Unde va avea loc?

Revoluția din 1848 trezește națiunile europene! În Transilvania, românii se strâng în jurul lui Avram Iancu, avocat de 24 de ani care devine liderul militar care conduce rezistența armată.

Dar „Crăișorul Munților” are în plin război civil revelația că lupta care va elibera națiunea română trebuie dusă altfel!

Citește și: VIDEO Călușerii din Săsciori, parte dintr-un film documentar realizat de CCAB în cadrul proiectului “Jocul călușerilor din județul Alba”

Un film produs de PaPa Pictures, Asociația Centrul de Arte Vizuale Transilvania Art si Stilo Evora, în regia lui Theo Thorn, după un scenariu realizat de Theo Thorn și Alexandru Molico.

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia. Cu participarea membrilor echipei și actorilor Horia Fedorca, Alin Panc, Sandu Pop, Paula Hriscu, Ionut Fulea, Raluca Hideg, Theo Thorn și Romi Carmazan.

Proiecția filmului va avea loc la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, joi 25 ianuarie, ora 19.00.

Citește și: Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba: Ziua Culturii Naționale a fost sărbătorită la Alba Iulia prin evenimente culturale memorabile

Intrarea se face pe bază de invitație gratuită care se ridică de la Primăria Alba Iulia, Calea Moților nr. 5 A, începând de miercuri 17 ianuarie.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. Mă bucur mult pentru acest film, în memoria Crăiutului nostru!
    Felicitări tuturor celor care au contribuit la punerea în scenă a acestui FILM DEOSEBIT!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut