vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieRată de promovare de 100% la examenul de Bacalaureat 2024 pentru Colegiul...

Rată de promovare de 100% la examenul de Bacalaureat 2024 pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Zeci de medii peste 9

Date:

Știri relevante

spot_img

Rată de promovare de 100% la examenul de Bacalaureat 2024 pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Zeci de medii peste 9.

Reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au anunțat, luni, că rata de promovare la examenul de Bacalaureat 2024 este de 100%.

Rată de promovare de 100% la examenul de Bacalaureat 2024 pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Zeci de medii peste 9

Potrivit rezultatelor obținute la Bacalaureat 2024 de elevii Liceului Militar, 70 dintre aceștia au obținut medii de peste 9.

„Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia confirmă și în acest an că este o școală a performanței, datorită rezultatelor înregistrate de către absolvenții claselor a XII-a la Bacalaureat.

Citește și: O singură medie de 10 la BACALAUREAT 2024, în Alba. Unde s-au înregistrat cele mai bune note din județ

De 14 ani, procentul de promovare a examenului național este de 100%, toți absolvenții reușind să promoveze „examenul maturității”.

Anul acestea, 70 dintre ei au reușit să obțină medii peste 9,00, fiind înregistrate de asemenea și 21 de note de 10 la disciplinele: fizică – 14, matematică – 6 și limba și literatura română – o notă de 10.

Citește și: Leguma considerată o adevărată comoară pentru sănătate. Scade colesterolul și protejează oasele

Felicitări dragi absolvenți pentru rezultatele obținute! Acestea reflectă anii de muncă, implicarea și perseverența de care ați dat dovadă, dar și dedicarea și efortul dascălilor și instructorilor militari care s-au ocupat de pregătirea voastră şi nu în ultimul rând încrederea și susținerea părinților!

Mult succes, dragi absolvenți la examenele viitoare”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut