luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateRăzvan Burleanu și Gabriel Pleșa, vizită de lucru la Baza Sportivă de...

Răzvan Burleanu și Gabriel Pleșa, vizită de lucru la Baza Sportivă de la Micești: „Performanța sportivă este prioritară”

Date:

Știri relevante

spot_img

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF și primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, au vizitat, miercuri, baza sportivă de la Micești.

Întâlnire de lucru a avut loc pentru a inspecta stadiul lucrărilor realizate la baza sportivă care urmează să fie dată în folosință cât mai curând. Următoarea etapă va fi recepționarea lucrărilor, realizată de Compania Națională de Investiții.

Răzvan Burleanu și Gabriel Pleșa, vizită de lucru la Baza Sportivă de la Micești

„Urmare a acestei investiții, Alba Iulia va avea la Micești o bază sportivă modernă, cu nocturnă, două terenuri de sport și o clădire administrativă la cele mai înalte standarde, care ajută la promovarea activităților sportive în condiții optime.

Am spus-o și o repet, unii dintre cei mai importanți ambasadori ai unui oraș sunt sportivii, iar copiii noștri trebuie să aibă toate premisele pentru a se dezvolta armonios.

Citește și: Cora Alexandra, elevă la Colegiul Național „David Prodan” din Cugir, performanță extraordinară la Etapa Naţională a Olimpiadei de Limba Italiană: „S-a meritat”

Performanța sportivă este prioritară și trebuie sprijinită de o administrație locală responsabilă și performantă”, a transmis Gabriel Pleșa.

Reprezentanții Federației Române de Fotbal au fost însoțiți și de Nick Ames, de la faimosul cotidian The Guardian din Marea Britanie, prezent în România pentru un proiect jurnalistic, care și-a exprimat interesul de a vizita Municipiul Alba Iulia.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut