luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuTeiușReabilitarea liceului din Teiuș e tot mai aproape de finalizare. Se va...

Reabilitarea liceului din Teiuș e tot mai aproape de finalizare. Se va monta sistemul modern de încălzire

Date:

Știri relevante

spot_img

Reabilitarea liceului din Teiuș e tot mai aproape de finalizare. Se va monta sistemul modern de încălzire.

Reabilitarea liceului din Teiuș e tot mai aproape de finalizare. Reprezentanții Primăriei au anunțat că în curând se va monta sistemul de încălzire.

Valoarea totală estimată a investiției este de 2.337.312,74, fără TVA.

Reabilitarea liceului din Teiuș e tot mai aproape de finalizare

„Până târziu răsună zgomotul sculelor și utilajelor constructorului, care reabilitează termic corpul principal al liceului nostru, după ce în urmă cu câteva zile a finalizat corpul unu, oferind elevilor și dascălilor condiții dintre cele mai bune!

Citește și: Accident rutier pe DN 1, la intrarea în Aiud dinspre Teiuș. Două persoane au fost rănite în urma unei coliziuni dintre două mașini

Astfel, se montează structura de lemn, nouă, a acoperișului principal, se montează izolația de polistiren a pardoselilor claselor, urmând să se toarne șapele, se înlocuiește vechea tâmplărie cu una mult mai performantă din punct de vedere energetic și al calității, iar în câteva zile se finalizează anveloparea exterioară cu polistiren expandat!

Toate aceste măsuri, alături de un sistem modern de încălzire cu ventiloconvectoare, pompe de căldură ce urmează să fie montate în câteva zile, centrale noi pe gaz, de mare randament.

Citește și: O femeie din Teiuș este suspectată că ar fi vândut haine contrafăcute timp de trei ani. Ce au descoperit anchetatorii

Înlocuirea completă a instalațiilor termice și electrice, vor genera creșterea la cote moderne a condițiilor oferite copiilor noștri și dascălilor, în paralel cu reducerea cu peste o treime a cheltuielilor cu încălzirea, atât de importantă în aceste vremuri”, au anunțat reprezentanții primăriei pe o rețea de socializare.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut