sâmbătă, iunie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateReacția USR după ce viceprimarul Emil Popescu a părăsit partidul și a...

Reacția USR după ce viceprimarul Emil Popescu a părăsit partidul și a revenit în PNL: „Galbenul Cal Troian”

Date:

Știri relevante

spot_img

Reacția USR după ce viceprimarul Emil Popescu a părăsit partidul și a revenit în PNL. Iată ce i-au transmis foștii colegi de partid.

„În momentul în care s-a alăturat USR, viceprimarul Popescu a fost primit cu încredere și deschidere, iar organizația a crezut în capacitatea sa de a contribui la o politică locală transparentă și dedicată 100% cetățenilor.

Reacția USR după ce viceprimarul Emil Popescu a părăsit partidul și a revenit în PNL: „Galbenul Cal Troian”

Cu toate acestea, iluziile s-au spulberat atunci când a devenit evident că vechile sale metehne au continuat să fie la fel de prezente ca în trecut.

Reîntoarcerea recentă a lui, în PNL, a adus în prim-plan o dezamăgire profundă nu doar în rândul membrilor USR, dar sigur și a cetățenilor care i-au oferit încrederea și speranțele pentru o schimbare autentică în politică, o politică cu principii pe care el însuși pretindea că le are.

A dezamăgit atât membrii USR, cât și comunitatea, prin lipsa sa de implicare reală și prin incapacitatea de a obține rezultate concrete în mandatul său de viceprimar. Refuzul de a se opune abuzurilor administrației locale a demonstrat că angajamentul său pentru cetățeni era doar un paravan în fața adevăratelor sale intenții.

Citește și: Viceprimarul albaiulian Emil Popescu a părăsit USR și a revenit „în rândurile” PNL: „Este o decizie a unui om cu principii”

USR Alba a dejucat intenția PNL de a avea un cal troian în cadrul organizației municipale, iar acest lucru se vede prin modul în care membrii de drept l-au taxat pe Emil Popescu, la alegerile interne unde a fost stabilit candidatul USR pentru funcția de primar a Municipiului Alba Iulia, încrederea fiindu-i oferită colegei consiliere Dana Nanu.

Considerăm că plecarea lui ar fi trebuit să se întâmple mai demult, în trio-ul consacrat în 2020, trio care se pare că nu a speriat Havana, ci a asimilat-o.

Alegerea lui de a se întoarce la vechiul său partid este o confirmare a lipsei sale de viziune și de angajament pentru o politică cu adevărat orientată către cetățeni.

USR Alba Iulia își continuă angajamentul pentru o politică transparentă și dedicată comunității și transmite prin vocea lui Dana Nanu, “Destul! Prioritatea vei fi tu”, au transmis reprezentanții USR Alba.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut