miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateRecrutări MApN: Inspectoratul de Jandarmi Alba a dat startul înscrierilor din sesiunea...

Recrutări MApN: Inspectoratul de Jandarmi Alba a dat startul înscrierilor din sesiunea a II-a de admiteri

Date:

Știri relevante

spot_img

Inspectoratul de Jandarmi Alba recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ MAI, sesiunea a II-a, august 2023. Cererile se depun până la 18 august la sediul județean.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba recrutează candidați pentru a participa la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ din cadrul Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea a II-a august 2023.

Cererea tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului judiciar de către unitatea de recrutare, se descarcă de pe site-ul oficial al MAI, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba – Compartimentul Management Resurse Umane şi Organizare, mun. Alba Iulia, Str. Alexandru Ioan Cuza nr.18, sau în format electronic la adresa de e-mail admitere@jandarmeriaalba.ro , până la data de 18 august 2023.

Dosarele de candidat se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba – Serviciul Resurse Umane, până la data de 22.08.2023.

Cei interesați se pot adresa reprezentanților din cadrul Compartimentului Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, în intervalul orar 09.00 – 15.30. Tel. 0258812318

Pentru informații suplimentare accesați: www.jandarmeriaalba.ro

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut