miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitate„Regina” muzicii românești din anii 90 a ajuns să trăiască într-un container....

„Regina” muzicii românești din anii 90 a ajuns să trăiască într-un container. A rămas fără lumină și căldură: „Ne culcăm mai devreme și asta e”

Date:

Știri relevante

spot_img

„Regina” anilor 90, Dana Coteanu, cunoscută în lumea muzicii ca Dana Marijuana, a ajuns să trăiască într-un container alături de fiica ei. A rămas fără lumină și căldură.

Dana Marijuana alias Dana Coteanu a ales să fugă de viața agitată din Capitală pentru una de la malul Mării Negre. Acum artista locuiește alături de fiica sa cea mică, Iris (7 ani), din luna iulie, într-un container, ce nu are energie electrică, nici căldură.

„Regina” muzicii românești din anii 90 a ajuns să trăiască într-un container

În perioada anilor ’90, Dana Marijuana era considerată regina hip-hop, însă vremurile bune au apus și odată cu trecerea anilor artista se pare că a renunțat la lumina reflectoarelor pentru un trai mult mai liniștit.

Acum, Dana duce o viață total diferită! De la casa de lux, dintr-o zonă centrală în care locuia în București acum a ajuns să trăiască în condiții ca într-un show de supraviețuire.

Citește și: Eveniment de marcă la Aiud: Prima ediție a maratonului Aiud Green Run by DP World. Când se va desfășura și cine sunt invitații surpriză

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana.

Decizie din cauza oamenilor

Dana Marijuana a mai dezvăluit și faptul că răutatea oamenilor din jurul său dar și facturile imense, lunare, care îi veneau au făcut-o să recurgă la acest gest:

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”, potrivit click.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

3 COMENTARII

  1. Nu are importanta mult cine si de ce ! Sunt doua persoane si au nevoie de ajutor este clar .
    Este nevoie de bani déci o cheta de cativa lei din partea fiecaruia si daca cineva are o camera libéra ( vine iarna) cu atat mai bine . Dumnezeu vede cine ajuta din inima si nu pentru folos financiar sau de alt fel.

    • Nu! Eu am înțeles din ce spune Marijuana cu totul altceva! A fost decizia ei, a lor, deoarece se poate trăi foarte bine și neavând o vilă cu piscină în mijlocul vreunui municipiu pentru care să plătești taxe și impozite aberante. Problema cu electricitatea urmează să o rezolve, așa cum spune. Cele două trăiesc într-un container, adică genul de rulotă, nu container de gunoi! E o idee foarte bună, motiv pentru care continui să o îndrăgesc pe Marijuana!

  2. Super tipa, clar dacă cineva poate sa o ajute cu o chirie sau etc . De ce nu ?! O mama singura care își creste copilul mereu are nevoie de ajutor , și susținere ❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut