joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieRenata, Andreea și Denisa, elevele Liceului Agricol din Ciumbrud care au obținut...

Renata, Andreea și Denisa, elevele Liceului Agricol din Ciumbrud care au obținut locul III la un concurs național: „Agricultura, pasiunea mea”

Date:

Știri relevante

spot_img

Renata, Andreea și Denisa, elevele Liceului Agricol din Ciumbrud care au obținut locul III la un simpozion național. „Agricultura, pasiunea mea”, concursul la care au participat elevi din șapte licee agricole din țară.

În perioada 15 – 17 mai 2024, trei eleve din clasa a XI-a, specializarea Tehnician veterinar, însoțite de doamna profesor Ana Cristian Carpaciu, au participat la Simpozionul “Agricultura ecologică, punte între trecut și viitor”, organizat de Liceul Tehnologic Agricol “Alexiu Berinde” Seini, județul Maramureș.

Renata, Andreea și Denisa, elevele Liceului Agricol din Ciumbrud care au obținut locul III la un concurs național: „Agricultura, pasiunea mea”

În cadrul evenimentului s-a desfășurat și competiția “Agricultura – pasiunea mea” la care au participat elevi din șapte licee agricole din țară.

Elevele Liceului Tehnologic Agricol “Alexandru Borza” Ciumbrud: Roșca Renata, Aloman Andreea și Costan Denisa au obținut locul III.

Citește și: Două eleve din Ocna Mureș au obținut rezultate deosebite la Concursul național “Educație pentru sănătate”

Prin participarea elevilor și a profesorilor noștri la astfel de competiții reușim atât să acumulăm experiențe noi și să beneficiem de schimburi de bune practici între liceele agricole, cât și să ținem vie dorința de a fi tot mai buni!

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut