duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportRobert Paștiu, locul 1 la Turneul „Cupa Cetății Alba Iulia” la tenis...

Robert Paștiu, locul 1 la Turneul „Cupa Cetății Alba Iulia” la tenis de câmp. Tenismenul cugirean a obținut 6 victorii fără nici o înfrângere

Date:

Știri relevante

spot_img

Robert Paștiu, locul 1 la Turneul „Cupa Cetății Alba Iulia” la tenis de câmp. Tenismenul cugirean a obținut 6 victorii fără nici o înfrângere.

În data de 6 aprilie 2024, în municipiul Alba Iulia, a avut loc turneul de tenis de câmp rezervat juniorilor “Cupa Cetății Alba Iulia”, competiție în cadrul Campionatului Național “Tenis 10”.

Robert Paștiu, locul 1 la Turneul „Cupa Cetății Alba Iulia” la tenis de câmp. Tenismenul cugirean a obținut 6 victorii fără nici o înfrângere

La acest turneu, au fost prezenți sportivi din Alba Iulia, Sibiu, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Timișoara, Brașov și Oradea.

Tenismenul cugirean Robert Paștiu, în vârstă de 7 ani, legitimat la Cubul Sportiv Metalurgistul Cugir, înscris la categoria de vârstă 7 – 9 ani, a disputat 6 meciuri, la finalul cărora a obținut 6 victorii fără nici o înfrângere.

Citește și: Gemenii Stegaru, din nou în top! S-au calificat la Campionatele Europene de Karate, după ce au devenit campioni naționali cu 11 medalii

“Roberto” s-a calificat în marea finală a turneului din orașul “Marii Uniri”, câștigând la tie-break cu scorul de 11-9, în fața adversarului din Sibiu, obținând titlul de campion.

Următorul turneu la care va fi prezent Roberto, se va disputa în data de 11 – 12 mai 2024 la Cluj Napoca.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut