sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateRomânia, de neînvins la Campionatele Mondiale de Canotaj! Aur pentru barca feminină...

România, de neînvins la Campionatele Mondiale de Canotaj! Aur pentru barca feminină în proba 8+1

Date:

Știri relevante

spot_img

Echipajul feminin de canotaj al României a cucerit aurul mondial în proba de 8+1 la Campionatele Mondiale. A doua medalie de aur pentru România la competiție.

România, de neînvins la Campionatele Mondiale de Canotaj!

Barca feminină de 8 plus 1 a României (Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Iuliana Buhuș, Mădălina Bereș, Maria Tivodariua, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereș și cârnaciul Victoria-Ștefania Petreanu) a obținut medalia de aur la Mondialele de canotaj.

Citește și: FOTO Dansatorii CSM Unirea Alba Iulia au început în forță sezonul competițional! Campioni la un concurs internațional

Româncele au reușit o cursă spectaculoasă și au adus a doua medalie de aur a delegației, terminând cursa în 06:01.28. Pe locul 2 a sosit barca Statelor Unite, la 2.45 secunde în urma româncelor, iar pe 3 a terminat Australia, la 2.89 secunde.

La 500 de metri și 1500 de metri, România se afla pe locul 2, în spatele Australiei. În a doua jumătate a cursei, „tricolorele” au luptat incredibil. Au urcat pe locul 1 și au câștigat cu un avans liniștitor. Performanța „tricolorelor” este echivalentă cu calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Echipajul României a câștigat aurul mondial în această probă și anul trecut, la Racice (Cehia).

Tot duminică, barca de dublu vâsle masculin a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Ciprian Tudosă și Florin Arteni au terminat pe prima poziție în Finala B (locul 7 la general).

Citește și: Cum a reușit un român să cucerească inimile nemților cu roșiile românești? Sunt delicioase și naturale

De la 15:59, barca masculină de 8 plus 1 (Mihăiță Țigănescu, Alexandru Danciu, Bogdan Baitoc, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu, Florin Lehaci și cârmaciul Adrian Munteanu) va intra și ea în marea finală, potrivit gds.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut