joi, mai 30, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateSalvamont Alba a i-a vizitat pe elevii din Alba Iulia și Aiud:...

Salvamont Alba a i-a vizitat pe elevii din Alba Iulia și Aiud: au adus în atenția tinerilor procedurile esențiale de comportament în situații de urgență pe munte

Date:

Știri relevante

spot_img

Salvamont Alba a i-a vizitat pe elevii din Alba Iulia și Aiud! Au adus în atenția tinerilor procedurile esențiale de comportament în situații de urgență pe munte.

„Ziua de 23 aprilie a fost una deosebită pentru elevii școlii Gimnaziale Mihai Eminescu din Alba Iulia și cei ai Colegiului National Titu Maiorescu din Aiud, datorită vizitei echipajelor Salvamont Alba.

Salvamont Alba a i-a vizitat pe elevii din Alba Iulia și Aiud!

Sub umbrela programului educațional “Săptămână Verde”, în școli s-au desfășurat activități practice, unde salvatorii montani au adus în atenția tinerilor procedurile esențiale de comportament în situații de urgență pe munte.

Prin prezentări interactive și demonstrații practice, salvamontiștii au explicat pașii critici de urmat în cazul accidentelor montane sau dacă sunt martori la incidente montane. Nu doar atât, salvamontistii au prezentat diferitele echipamente utilizate în misiunile de salvare montană.

Citește și: Cutremur în România! Ce magnitudine a avut și la ce adâncime a fost? 

Scopul nostru? Să creștem gradul de conștientizare al tinerilor despre importanța siguranței pe munte și să cultivăm respectul față de natură.

Mulțumim școlilor pentru ospitalitate și elevilor pentru entuziasmul și interesul arătat.

Să aveți mereu drumeții sigure și să țineți minte tot ce ați învățat astăzi”, au transmis reprezentanții Serviciului Public Județean Salvamont Alba.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut