sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuBlajSâmbătă, 30 septembrie 2023: Marea inaugurare a Sălii Polivalente din Blaj. Recomandări...

Sâmbătă, 30 septembrie 2023: Marea inaugurare a Sălii Polivalente din Blaj. Recomandări pentru participanți

Date:

Știri relevante

spot_img

Cu ocazia inaugurării Sălii Polivalente din Blaj, un eveniment de amploare ce va avea loc mâine, 30 septembrie 2023, Poliția Locală vine cu câteva recomandări pentru locuitorii din zonă.

Cu ocazia Marelui Eveniment de inaugurare a Sălii Polivalente „Alba Blaj”, ce va avea loc sâmbătă, 30 septembrie 2023, Poliția Locală Blaj face un apel către locuitorii din zona respectivă să își așeze mașinile în curți, pentru a facilita accesul publicului la eveniment.

Sâmbătă, 30 septembrie 2023: Marea inaugurare a Sălii Polivalente din Blaj

Această recomandare se adresează în special persoanelor cu domiciliul pe străzile: Păcii (până la intersecția cu strada C.A. Rosetti), Gheorghe Lazăr, Aron Pumnul, Alexandru Borza (până la intersecția cu strada Luncii), Alexandru Ghe. Golescu și Privighetorii.

Pentru locuitorii din Blaj care doresc să participe la eveniment, se sugerează utilizarea mijloacelor de transport în comun sau a serviciilor de taxi.

Citește și: Șofer din Alba Iulia, reținut de polițiști după ce a fost prins beat criță la volan. Ce alcoolemie avea

Cei care aleg să vină cu mașina personală vor găsi locuri de parcare disponibile în Piața 1848, la bazinul de înot și la baza de agrement. De asemenea, proprietarii sunt rugați să își așeze autoturismele în curți pe întreaga durată a zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut