marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuBlajSâmbătă, vino la „Alba Blaj” Arena! Campioanele Volei Alba Blaj și CSM...

Sâmbătă, vino la „Alba Blaj” Arena! Campioanele Volei Alba Blaj și CSM București se confruntă în meciul de deschidere al sezonului 2023/2024

Date:

Știri relevante

spot_img

Meciul de deschidere a sezonului 2023/2024 în Divizia A1 de volei feminin promite o confruntare intensă între Volei Alba Blaj și CSM București. Evenimentul va avea loc sâmbătă, pe 7 octombrie, în „Alba Blaj” Arena, cu începere de la ora 18:00.

“Sâmbătă, 7 octombrie, Volei Alba Blaj va întâlni CSM București Volei, în prima etapă a Diviziei A1 din sezonul 2023/2024!

Sâmbătă, vino la „Alba Blaj” Arena!

Meciul se va disputa în „Alba Blaj” Arena, de la ora 18:00!

Prețul unui bilet este de 10 lei (intrare generală).

Biletele pot fi achiziționate începând de joi, 5 octombrie, la casele de bilete de la „Alba Blaj” Arena, care vor fi deschise între orele 12:00 și 18:00, inclusiv sâmbătă, până la ora meciului, precum și pe site-ul www.biletesmart.ro/blaj.

Citește și: FOTO Volei Alba Blaj a câștigat Supercupa României 2023 în noua Sală Polivalentă. Fetele au învins echipa adversă cu scorul de 3-1

Accesul este gratuit pentru persoanele cu dizabilități, prin prezentarea legitimației/documentelor justificative la intrarea generală a spectatorilor (zona turnicheți). Vă așteptăm!”, au scris reprezentanții Volei Alba Blaj pe pagina de Facebook.

Afișul meciului – Foto: Facebook/Volei Alba Blaj
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut