miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșSărbători îndulcite la Sebeș! 5.500 de pachete cu dulciuri au ajuns sub...

Sărbători îndulcite la Sebeș! 5.500 de pachete cu dulciuri au ajuns sub bradul tuturor copiilor care frecventează grădinița sau școala

Date:

Știri relevante

spot_img

Primăria Municipiului Sebeș a continuat tradiția și a oferit 5.500 de pachete cu dulciuri, către elevii din toate școlile și grădinițele din oraș, dar și localitățile învecinate.

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Sebeș a trimis 5.500 de pachete dulci, către toate școlile și grădinițele din oraș și din localitățile învecinate.

Sărbători îndulcite la Sebeș

“Primăria Sebeș a trimis câte un pachet dulce sub bradul fiecărui copil care frecventează școala sau grădinița

Citește și: Băutura care te face să te simți mai bine după mesele copioase de sărbători! Este bună la digestie

Primăria Municipiului Sebeș a achiziționat și în acest an 5.500 de pachete care conțin batoane cu nuci și fructe, dulciuri naturale și sănătoase, care au pornit spre toate școlile și grădinițele din oraș și din localitățile aparținătoare – Lancrăm, Răhău, Petrești, pentru a aduce bucurii celor mai mici cetățeni ai orașului.

Preșcolarii și elevii claselor primare au primit deserturile ambalate într-o căsuță de carton care poate fi colorată și care cuprinde detalii surpriză, iar elevii din clasele mai mari au primit cadoul sub forma unei piramide purtând inscripția „Drag de Sebeș”.

Citește și: FOTO Cum ar arăta Moș Crăciun dacă ar fi originar din Alba? A fost creat cu ajutorul inteligenței artificiale

Bucuria de a dărui a fost respectată și în acest an, la Sebeș.”, a transmis primarul municipiului Sebeș pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut