marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducație“Școala altfel”, într-un laborator de chimie: Elevii de la Școala „Mihai Eminescu”...

“Școala altfel”, într-un laborator de chimie: Elevii de la Școala „Mihai Eminescu” din Alba Iulia impresionați de reacțiile chimice

Date:

Știri relevante

spot_img

În cadrul programului “Școala altfel”, elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia au avut o experiență de neuitat la laboratoarele de chimie. Un grup format din 75 de elevi din clasele a III-a C, D și E a școlii a avut ocazia de a descoperi fascinanta lume a chimiei sub îndrumarea specialiștilor din domeniu.

În urma acestei experiențe, elevii s-au arătat extrem de interesați de domeniul chimiei și au descoperit că învățarea poate fi captivantă și distractivă.

“Școala altfel”, într-un laborator de chimie

“Astăzi, în cadrul programului “Școala altfel” am fost vizitați de către 75 elevi din clasele a III-a C, D și E a Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Au rămas foarte surprinși și încântați de reacțiile chimice prezentate. Le mulțumim și sperăm că le-am trezit interesul pentru domeniul nostru de activitate!

Citește și: FOTO Creativitate și talent la “Poezia Toamnei” din Teiuș: Expoziții, machete și creații literare de excepție, realizate de elevii teiușeni

“Ceva nou este un Ceva altfel”! Vă mai așteptăm!”, au scris reprezentanții Apelor Române Mureș pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut