luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuAiudȘcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Aiudul de Sus are o nou bibliotecă!...

Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Aiudul de Sus are o nou bibliotecă! Elevii vor beneficia de aproape 4.000 de volume

Date:

Știri relevante

spot_img

Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Aiudul de Sus are o nou bibliotecă! Elevii vor beneficia de aproape 4.000 de volume.

Pe 23 aprilie a avut loc inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din Aiudul de Sus.

Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Aiudul de Sus are o nou bibliotecă! Elevii vor beneficia de aproape 4.000 de volume

Proiectul, realizat pe bază de voluntariat, la inițiativa ASTRA – Despărțământul „Ovidiu Hulea” Aiud, cuprinde cărți, publicații și tablouri primite din donații.

Este al doilea proiect dedicat păstrării identității naționale realizat de Direcția de Cultură – Centrul Multicultural “Liviu Rebreanu” în colaborare cu Despărțământul „Ovidiu Hulea” Aiud.

Citește și: Elevii care au obţinut premii la concursuri internaţionale pot echivala rezultatele cu BAC-ul. Anunțul Ministerului Educației

„Vă reamintim că la Gârbova de Jos, cele două instituții de cultură au realizat prima expoziție etnografică din zonă, un adevărat muzeu al tradițiilor naționale.

Acest proiect de păstrare și valorificare a universului interior al unei gospodării tradiționale românești este întregit acum de deschiderea Bibliotecii “Ovidiu Hulea” din Aiudul de Sus.

Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în cele două proiecte culturale”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut