luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportScrisoarea emoționantă lăsată de fotbaliștii români în vestiar, după meciul cu Olanda....

Scrisoarea emoționantă lăsată de fotbaliștii români în vestiar, după meciul cu Olanda. UEFA ne-a lăudat: „Oaspeții perfecți”

Date:

Știri relevante

spot_img

Scrisoarea emoționantă lăsată de fotbaliștii naționalei în vestiar, după meciul cu Olanda. Reprezentanții UEFA au rămas plăcut surprinși de gest și au spus despre români că au fost „oaspeții perfecți”.

Înainte de a părăsi Germania, tricolorii au lăsat o curățenie impecabilă în vestiarul de la Munchen, dar și un mesaj scris în română și germană, adresat gazdelor.

Scrisoarea emoționantă lăsată de fotbaliștii naționalei în vestiar, după meciul cu Olanda. UEFA ne-a lăudat: „Oaspeții perfecți”

 EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-au adus împreună și ne-au făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Citește și: România – Olanda 0-3. Final de aventură pentru tricolori! Olandezii au pus capăt speranțelor României la EURO 2024

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! Suntem recunoscători pentru condițiile oferite, ele sunt o parte importantă a experienței minunate pe care am avut-o la EURO 2024! Echipa Națională de Fotbal a României”.

UEFA le-a transmis fotbaliștilor români că sunt „oaspeții perfecți”, subliniind faptul că au lăsat vestiarul „curat lună”.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut