luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieSe face școală și la țară! Ciugudeanul Mark Hancheș a obținut nota...

Se face școală și la țară! Ciugudeanul Mark Hancheș a obținut nota 10 la Matematică, la Evaluarea Națională. Francesca, colega lui, 9.90 la Română

Date:

Știri relevante

spot_img

Se face școală și la țară! Ciugudeanul Mark Hancheș a obținut nota 10 la Matematică, la Evaluarea Națională. Francesca, colega lui, 9.90 la Română.

Mark Hancheș se află printre cei 12 elevi din județul Alba care au obținut nota 10 la Matematică, iar colega sa Francesca Ballabio a obținut 9,90 la Limba Română.

Se face școală și la țară! Ciugudeanul Mark Hancheș a obținut nota 10 la Matematică, la Evaluarea Națională. Francesca, colega lui, 9.90 la Română

„Anul acesta o demonstrează absolvenții Școlii Gimnaziale Ciugud, care au reușit să obțină rezultate merituoase la Evaluarea Națională.

Să știți însă că ne mândrim cu toți absolvenții noștri, chiar dacă nu toți au obținut note de 10 sau 9. Suntem o ȘCOALĂ DE NORMALITATE, astfel încât știm că educația sănătoasă înseamnă, în aceeași măsură, atât note mari, cât și note mici.

Citește și: Patru elevi de la Liceul Militar din Alba Iulia au încheiat anul școlar cu media 10: „Privesc studiul ca pe o oportunitate de a mă dezvolta”

Și da! Avem și anul acesta elevi care vor să urmeze specializări tehnice, chiar dacă au luat note bune la Evaluare Națională. Asta înseamnă să îți alegi o meserie care ți se potrivește și să te înscrii la un liceu care îți place. Înseamnă să faci alegeri pentru tine, cu gândul la viitorul tău, nu la ce vor spune prietenii sau vecinii.

E o mentalitate pe care vrem să o schimbăm în școala românească și îi învățăm pe copiii noștri să înțeleagă că educația înseamnă să îți dezvolți continuu competențe, pe care ulterior să le poți folosi în societate și în carieră.

Citește și: VIDEO Nicolae Stanciu, discurs de suflet la revenirea în țară. Căpitanul naţionalei a stat până la 3 dimineaţă să dea autografe

În încheiere, îi felicităm pe toți absolvenții noștri și le dorim mult succes! Mulțumiri sincere dascălilor și părinților, care s-au implicat în educația acestor copii!

Să aveți cu toții o vacanță liniștită și frumoasă”, au transmis reprezentanții Primăriei comunei Ciugud.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut