joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăSeară de creație literară și muzică bună la Cugir și Alba Iulia:...

Seară de creație literară și muzică bună la Cugir și Alba Iulia: Se organizează cercul de scriere creativă VERBUM, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Date:

Știri relevante

spot_img

Joi, 28 martie 2024, cu începere de la ora 17:00 vor avea loc, simultan la Alba Iulia și Cugir, cercurile de scriere creativă VERBUM.

Sub sloganul „Scrie! Vino! Citește! Publică!”, cele două cercuri organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural „Valentin Uritescu” din Cugir, îi invită pe toți cei talentați la o seară de creație literară și muzică bună, în care vor fi abordate temele: „Cel mai bun prieten” (Alba Iulia) și „Culorile sufletului” (Cugir).

Seară de creație literară și muzică bună la Cugir și Alba Iulia: Se organizează cercul de scriere creativă VERBUM, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Ambele întâlniri ale cercurilor de scriere creativă VERBUM vor fi însoțite de prezentări de cărți și reviste de literatură ce pot fi împrumutate, fie de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, fie din Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba de la Centrul Cultural „Valentin Uritescu” din Cugir.

Cele două cercuri de scriere creativă VERBUM sunt coordonate la Alba Iulia de bibliotecara Luiza Pop și la Cugir de doamna profesoară Luminița Cebotari.

Citește și: 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România. Actul a deschis procesul de întregire a ţării

Vineri, 29 martie 2028, cu începere de la ora 17:00 se vor pune bazele metodice ale unui nou cerc de scriere creativă VERBUM, de data aceasta la Ocna Mureș. Toți cei care au veleități și aptitudini în domeniul creației literare, a recitării, a graficii sau în domeniul muzical sunt așteptați la Casa de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureș.

Activitatea metodică va fi coordonată de Roxana Dad, Ana-Maria Pienar și Daniela Floroian de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și de Liana Stoica de la Casa de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureș.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut