miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateSediul Poliției Locale din Alba Iulia va fi renovat. Când se vor...

Sediul Poliției Locale din Alba Iulia va fi renovat. Când se vor finaliza lucrările

Date:

Știri relevante

spot_img

Sediul Poliției Locale din Alba Iulia se pregătește de o renovare completă, obținând autorizația pentru lucrările de modernizare energetică. Construcția, veche de aproape un secol, va beneficia de lucrări finanțate prin PNRR și bugetul local.

Viceprimarul municipiului Alba Iulia a anunțat lucrări de renovare la sediului Poliției Locale. Acesta a evidențiat importanța modernizării clădirii vechi de aproape un secol.

Sediul Poliției Locale din Alba Iulia va fi renovat

Procesul de reamenajare, care include lucrări de izolare a fațadelor, înlocuirea tâmplăriilor și modernizarea sistemelor de încălzire, climatizare și iluminat, va fi susținut financiar prin fonduri PNRR și bugetul local.

Citește și: Elevii români au construit un satelit care a fost lansat în spațiu cu o rachetă Space X: “Avem pe orbită al doilea satelit”

“Sediul Poliției Locale din Alba Iulia va intra într-un amplu proces de renovare În aceste zile, a fost emisă autorizația de construire pentru renovarea energetică a cladirii în care funcționează Poliția Locală din municipiul nostru.

Imobilul, aflat pe Bulevardul Ferinand I, are o vechime de aproape 100 de ani, astfel că aceste lucrări sunt mai mult decât necesare.

Fondurile pentru derularea investiției sunt asigurate prin intermediul PNRR, însă o parte vor fi suportate din bugetul local.

Citește și: FOTO Blocul G2 “Turturica” din Alba Iulia, pus la pământ. Urmează transportul molozului

Vor fi executate, printre altele, lucrări de izolare la fațade, planșee și se vor înlocui tâmplăriile interioare și exterioare. De asemenea, se va reabilita sistemul de încălzire, cel de climatizare și de ventilare, precum și cel de iluminat.

Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni.”, a anunțat viceprimarul municipiului Alba Iulia.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut