luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieSeminarul Teologic „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, pe locul 3 în...

Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, pe locul 3 în județ la Evaluarea Națională. Promovabilitate de 100%

Date:

Știri relevante

spot_img

Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, pe locul 3 în județ la Evaluarea Națională. Promovabilitate de 100%.

Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia a anunțat, miercuri, rezultatele obținute de elevi la Evaluarea Națională. Potrivit reprezentanților instituției de învățământ, elevii au obținut rezultate care îi plasează pe locul 3 în județul Alba, cu o medie de 8,23 și un procent de 100% medii peste 5.

Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, pe locul 3 în județ la Evaluarea Națională. Promovabilitate de 100%

„Ne bucurăm să anunțăm rezultatele minunate obținute de cei 50 de elevi ai noștri la Evaluarea Națională 2024, care ne-au plasat pe locul 3 în județ, cu o medie de 8,23 și un procent de 100% medii peste 5.

Aceste rezultate ne onorează și ne motivează să continuăm să investim în calitatea educației. Ele confirmă direcția bună în care ne îndreptăm și ne încurajează să ne păstrăm standardele înalte pentru viitor.

Citește și: Ce schimbări pregătește Ministerul Educației pentru generația de elevi care va intra la liceu în anul școlar 2025 – 2026

Felicitări tuturor elevilor pentru eforturile și reușitele lor! Mulțumim profesorilor și părinților pentru suportul necondiționat!

Împreună, vom continua să construim o școală de prestigiu, unde excelența academică este la loc de cinste”, au transmis reprezentanții instituției pe Facebook.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut