vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCultură„SF-ul: între optimism și pesimism”, tema de miercuri a SF, Fantasy &...

„SF-ul: între optimism și pesimism”, tema de miercuri a SF, Fantasy & Horror Club Alba, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Date:

Știri relevante

spot_img

„SF-ul: între optimism și pesimism”, tema de miercuri a SF, Fantasy & Horror Club Alba, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Miercuri, 3 iulie 2024, de la ora 18.00, are loc o nouă întâlnire a SF, Fantasy & Horror Club Alba, online, pe platforma DISCORD, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

„SF-ul: între optimism și pesimism”, tema de miercuri a SF, Fantasy & Horror Club Alba, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Vă dau întâlnire, ca de-obicei, scriitorul Lucian Dragoș Bogdan și bibliotecara Luiza Pop, care, alături de pasionați ai genului din toată țara, ba chiar și din străinătate, vor dezbate pe tema „SF-ul: între optimism și pesimism”.

Totodată, veți avea ocazia să aflați ce s-a mai întâmplat nou prin mișcarea SF, Fantasy și Horror de la noi din țară, ce s-a mai scris și pe unde.

Citește și: Cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii în Alba și mai multe județe din țară. Recomandările ISU Alba

Activitatea de miercuri face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului literar SF, Fantasy și Horror. Clubul este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

Link-ul de conectare va fi disponibil pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în cursul zilei de miercuri.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut