miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateSfârșit de săptămână plin de evenimente în Alba. Jandarmii asigură ordinea și...

Sfârșit de săptămână plin de evenimente în Alba. Jandarmii asigură ordinea și siguranța pentru participanți

Date:

Știri relevante

spot_img

În județul Alba, se anunță un sfârșit de săptămână plin de evenimente culturale și artistice, care vor atrage un număr considerabil de participanți. Pentru a garanta o atmosferă pașnică și sigură, jandarmii vor fi prezenți la toate manifestările.

Weekend în siguranță alături de jandarmi

Jandarmii vor continua acțiunile specifice de asigurare a ordinii și liniștii publice la evenimentele și manifestările ce se vor organiza în acest sfârșit de săptămână pe raza județului Alba.

Începând de astăzi, 18 august, se va da startul mai multor manifestări cultural-artistice și evenimente unde se așteaptă un număr mare de persoane.

Citește și: VIDEO Spectacol impresionant al Tulnicăreselor din Munții Apuseni la poalele unei cetăți din Dobrogea. Au încântat audiența

Sfârșit de săptămână plin de evenimente în Alba

Fie că alegeți să participați la Zilele orașului Zlatna, la evenimentele de la Baia de Arieș sau “Fiii Satului” de la Cergău Mic, la evenimentul “La Ceaune” de la Oarda de Jos sau la celelalte manifestări de la Mogoș și Horea sau să urmăriți spectacolul auto și de cascadorii din zona Trei Poduri de la Lancrăm, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, se vor asigura că aveți parte de un climat de siguranță la aceste evenimente.

La Zilele municipiului Sebeș, colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor ce pot perturba ordinea publică și siguranța dumneavoastră, dar și pentru a vă sprijini și îndruma la nevoie.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut