luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateSpiritul Crăciunului prinde viață în Alba! Copiii pot trimite scrisori către Moș...

Spiritul Crăciunului prinde viață în Alba! Copiii pot trimite scrisori către Moș Crăciun prin Poșta Română, iar acesta le va răspunde

Date:

Știri relevante

spot_img

Poșta Română a inițiat campania “Cutia poștală a lui Moș Crăciun” începând de azi, 8 decembrie. Copiii sunt încurajați să îi trimită scrisori lui Moș Crăciun, urmând să primească răspunsuri până pe 21 decembrie. Aceștia pot depune listele cu dorințe în cutiile speciale din anumite oficii poștale.

Începând de azi, copiii pot trimite Moșului scrisori prin Poșta Română, iar Moșul s-a angajat că va răspunde fiecărei scrisori în parte, prin intermediul spiridușilor săi și a poștașilor.

Spiritul Crăciunului prinde viață în Alba

Campania „Cutia poștală a lui Moș Crăciun” se desfășoară în perioada 8 – 21 decembrie, pentru prima dată în toată țara. Acest lucru a fost posibil prin extinderea parteneriatului pe care Moș Crăciun și spiridușii îl derulează cu poștașii, de 161 de ani, de la momentul înființării Poștei Române.

Citește și: Recomandările ISU Alba pentru sărbători în siguranță: Ce trebuie să faci pentru a evita incendiile

Vor primi răspunsuri la scrisorile adresate Moșului, până la data de 21 decembrie, copiii care vor folosi cutiile special amplasate în următoarele locații:

 • Cele 51 de oficii de distribuire din București, respectiv cele aflate în proximitatea locuinței,
 • Cele 26 de oficii de distribuire din Ilfov,
 • Cele 7 oficii de distribuire din Giurgiu,
 • Oficiul Poștal 1 Iași, strada Cuza Vodă,  Nr. 3,
 • Oficiul Poștal 2 Constanța, strada Aleea Daliei Nr. 2,
 • Cele 17 oficii poștale din județul Cluj,
 • Oficiul Poștal Târgoviște 1, Strada Doctor Marinoiu, Nr. 2,
 • Oficiul Poștal Ploiești 1, Piața Victoriei, Nr. 8,
 • Oficiul Poștal 1 Timișoara, Bv. Revolutiei Nr.2 (Poșta Mare),
 • Oficiul Poștal Alba Iulia 1 – Str. Nicolae Titulescu, Nr. 10A, bl.Columna, sc. A, ap. 14, spatiu comercial , Municipiul Alba Iulia, jud. Alba,
 • Oficiul Poștal Brașov 1 – Str. Nicolae Iorga, nr. 1, Municipiul Brașov, jud. Brașov,
 • Oficiul Poștal Sfântu Gheorghe 1 – Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 18, Municipiul Sfântu Gheorghe, jud. Covasna,
 • Oficiul Poștal Miercurea Ciuc 1 – Str. Kossuth Lajos, Nr. 3, Municipiul Miercurea Ciuc, jud. Harghita,
 • Oficiul Poștal Târgu Mureș 1 – Str. Revolutiei, Nr. 2/A, Municipiul Târgu Mureş, jud. Mureș,
 • Oficiul Poștal Sibiu 1 – Str. Mitropoliei, Nr. 14, Municipiul Sibiu, Jud. Sibiu,
 • Oficiul Poștal Craiova 1, Strada Unirii, Nr. 54, Dolj.

Citește și: FOTO Imagini de poveste surprinse într-o pădure din Sohodol: Mai multe căprioare au ieșit la joacă prin zăpadă

Ca să poată primi răspuns la scrisorile lor, copiii sunt rugați să își scrie adresa poștală exactă, iar în interiorul plicului să adauge numărul de telefon al unui părinte, pentru ca Moșul să poată verifica, în situațiile de excepție, dacă copiii au fost cuminți.

”Poștașii din România au fost prietenii mei dintotdeauna. Mi-i amintesc cu drag pe fiecare în parte, chiar de pe vremea când și ei, la rândul lor, erau copii. Îmi trimiteau scrisori și le îndeplineam toate dorințele. Sunt fericit că acum ei sunt cei care duc copiilor din România răspunsurile mele la scrisorile copiilor de astăzi.

Spiridușii mei se află deja în oficiile în care Poșta Română a instalat cutiile poștale cu destinația Laponia, Polul Nord, și colaborează cu poștașii, astfel încât să ne asigurăm că ajunge la mine tot ce îmi expediază micuții. În afară de dulciuri, jucării sau tablete, m-aș bucura să-mi mai ceară copiii și lucruri care nu se pot cumpăra: bucurie, voioșie sau speranță. Iar părinților le recomand să nu uite să se joace”, a declarat Moș Crăciun, pentru Poșta Română.

Citește și: Un azil clandestin al unui pastor din Alba, în care sunt îngrijite persoane cu handicap, nu poate fi închis. Motivul e halucinant

Campania “Cutia poștală a lui Moș Crăciun” face parte din misiunea Companiei Naționale “Poșta Română” de a conserva tradiția scrisului de mână și de a pune oamenii în contact. Puteți urmări noutăți despre campanie pe paginile de social media ale Companiei.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut