sâmbătă, mai 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportSportivii români, în top la Cupa Mondială de Paraclimbing 2024 din SUA:...

Sportivii români, în top la Cupa Mondială de Paraclimbing 2024 din SUA: Au câștigat o medalie de argint și una de bronz

Date:

Știri relevante

spot_img

Sportivii români, în top la Cupa Mondială de Paraclimbing 2024 din SUA. Au câștigat o medalie de argint și una de bronz.

Sportivii români au câștigat 1 medalie de argint și 1 de bronz la Cupa Mondială de Paraclimbing 2024 din SALT LAKE CITY, SUA.

Sportivii români, în top la Cupa Mondială de Paraclimbing 2024 din SUA

Liviu Matei a câștigat medalia de argint la categoria AU3, iar Răzvan Nedu  medalia de bronz la categoria B.

„Au fost trasee grele, însă asta nu i-a împiedicat pe membrii Lotului Național de Paraclimbing să ofere tot ce au mai bun pe peretele de cățărat, bucurându-se de sprijinul și îndrumarea lui Claudiu Miu – antrenor coordonator, Antoanetei Barbu – manager de echipă și Iulian Farkaș – navigator.”, au transmis reprezentanții Romania Paraclimbing Team. 

Citește și: Apusenii, în topul european al destinațiilor pentru drumeții: „Timpul încă se mișcă încet și viața este plină de tradiție”

Climb Again oferă sprijin și transformă sportivii în campioni, prin escaladă

„Au fost zile intense, pline de emoții, multă adrenalină și trasee provocatoare pentru membrii Lotului Național de Paraclimbing, care au participat la prima Cupă Mondială de Paraclimbing din acest an, în Salt Lake City, SUA.

Cele două medalii, argint și bronz, câștigate de Liviu și de Răzvan, urmați de Ionela, care a fost la un pas de bronz, Adriana, care a ocupat locul 7 și Ștefan, care s-a situat pe locul 6, ne reamintesc că da, sportivii Climb Again chiar știu cum să depășească imposibilul! Alături de Claudiu, Anto și Iulian, nelipsiți de la antrenamente și de la competiții, reușesc mereu să ne facă să ne simțim mândri.

Citește și: Alba, unicul județ din România cu cel puțin o expoziție etnografică în fiecare comună

De fapt, asta face Climb Again de ceva vreme – oferă sprijin și transformă sportivii în campioni, prin escaladă! E ușor? Deloc! Merită efortul? Din plin! 

Iar toate aceste lucruri sunt posibile și datorită vouă, tuturor celor care ne urmăriți și ne ajutați să continuăm povestea începută acum aproape 10 ani. Lotul de Paraclimbing al României va mai participa anul acesta la alte două Cupe Mondiale și la Campionatul European, iar dacă vrei să te implici financiar și să susții performanța sportivă, reamintim că o poți face, devenind Sponsor Invizibil”, au mai adăugat aceștia.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut