vineri, mai 17, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportSportivul Andrei Irimie, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint...

Sportivul Andrei Irimie, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Campionatele Europene de Powerlifting Seniori

Date:

Știri relevante

spot_img

Sportivul Andrei Irimie, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a câștigat medalia de argint la Campionatele Europene de Powerlifting Seniori.

„Este de necontestat contribuția copleșitoare a ramurii de sport powerlifting la statistica rezultatelor sportive oficiale înregistrate în întreaga existența a UAT Județul Alba.

Sportivul Andrei Irimie, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Campionatele Europene de Powerlifting Seniori

Începând de ieri, sportivul din Alba, legitimat la un club din Alba (CS Unirea Alba Iulia), cu antrenor din Alba, Andrei Irimie a adus la noi în județ încă o medalie la Campionatele Europene de Seniori!

Citește și: Daniel David, rectorul UBB: „Companiile vor tineri nu foarte bine pregătiți să-i plătească mai puțin, pe model chinezesc”

Felicitări Andrei! Extrem de puține persoane legitimate la cluburi din Alba se pot lăuda cu medalii obținute la Campionate Europene sau Mondiale de SENIORI”, a transmis, pe Facebook, Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut