luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateȘtii cine este copilul din imagine? Ajunge un mare actor, cucerește inimile...

Știi cine este copilul din imagine? Ajunge un mare actor, cucerește inimile tuturor femeilor din România

Date:

Știri relevante

spot_img

L-ați fi recunoscut? O fotografie colorizată cu Florin Piersic de pe vremea când actorul era copil face ravagii pe internet.

Pe pagina de Facebook „Istorie în culori”, unde cei care o administrează colorizează istoria fotografică a României, a ajuns și o fotografie cu faimostul actor român Florin Piersic.

Știi cine este copilul din imagine?

Este o fotografie cu artistul de pe vremea când era copil. Deși asemănarea nu este „izbitoare”, Florin Piersic avea și la acea vreme o privire pătrunzătoare.

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, poartă în sufletul său o poveste de viață plină de amintiri, între care strălucește ca un far luminos durerea profundă a pierderii surorii sale.

Copil fiind, Piersic a călătorit prin mai multe locuri, fiecare dintre ele lăsându-i o amintire prețioasă. Dar dincolo de farmecul diversității geografice, se ascunde o poveste tragică, care a modelat traseul său existențial.

Citește și: Povestea „Mamutului”, cel mai mare cal din lume. Cântărea 3 tone la doar 4 ani și avea peste 2 metri

Una dintre cele mai cutremurătoare experiențe din viața sa este legată de momentul în care, la vârsta fragedă de doar 7 ani, a fost nevoit să facă față pierderii surorii sale, Lucica, care a fost răpusă de destin la doar 15 ani.

În ciuda timpului care a trecut, memoria acelei clipe grele îl bântuie încă pe Piersic, iar povestea acestei tragedii rămâne vie în inima și în cuvintele sale.

Florin Piersic își amintește cu durere cum, în copilărie, a trebuit să învețe durerosul adevăr al despărțirii de cineva drag. Această experiență traumatică nu doar că i-a șlefuit caracterul, ci l-a și învățat să privească viața cu o perspectivă mai profundă și mai înțeleaptă.

Cine au fost femeile din viața lui Florin Piersic

Florin Piersic, cunoscut ca unul dintre cei mai mari actori ai scenei și cinematografiei românești, a fost mereu în centrul atenției nu doar pentru talentul său, ci și pentru viața sa personală tumultuoasă.

Celebrul actor, care acum a împlinit vârsta de 88 de ani, a fost mereu înconjurat de mister și fascinație din cauza aventurilor și căsniciilor sale multiple.

Cu trei căsătorii la activ și o serie de relații notabile, Piersic a devenit un subiect de interes pentru public, care a devorat cu aviditate poveștile din viața sa amoroasă. Prima lui căsătorie a fost cu Tatiana Iekel, în anii ’60, din care a rezultat un fiu, Florin Jr. Despărțirea lor a fost marcată de mărturisirile tulburătoare ale Tatianei, care a declarat că actorul s-a îndrăgostit de toate partenerele sale de scenă.

Otilia Barbath a fost următoarea mare iubire a lui Piersic, care l-a părăsit când a descoperit că acesta o înșela cu o studentă de la Teatru, Gabriela Vlad, o frumoasă tânără care ulterior a emigrat în Israel. Apoi, Piersic s-a căsătorit cu Anna Szeles, cu care a avut un alt fiu, Daniel. Însă și această căsătorie a avut un sfârșit dureros, Anna obținând divorțul și plecând cu fiul lor în Ungaria.

Florin Piersic a avut o viață amoroasă controversată

A treia căsătorie a fost cu Ana Török, o clujeancă fără legătură cu lumea artistică. Relația lor s-a întins pe parcursul a șapte ani înainte de a ajunge la căsătorie în 1993. Totuși, Piersic nu a ascuns niciodată atracția sa pentru femeile unguroaice.

Pe lângă căsătorii, viața amoroasă a lui Piersic a fost presărată și cu alte relații notabile, precum cea cu Angela Similea, considerată la vremea respectivă o „relație interzisă”, dat fiind faptul că ambii erau căsătoriți.

Citește și: Mașina de spălat ecologică inventată de oamenii munților. „Bijuteria” de pe Valea Sebeșului spală fără curent

De asemenea, se vorbea și despre o posibilă relație cu partenera sa de platou, Marga Barbu, soția scriitorului Eugen Barbu.

Printre toate aceste căsătorii și relații, una dintre cele mai semnificative a fost cea cu actrița Gabriela Werner, cu care Piersic a avut o relație stabilă și durabilă. Aceștia s-au întâlnit în 1974, în timpul despărțirii de Tatiana Iekel, și au rămas împreună până în 1983, chiar și pe durata căsătoriei lui Piersic cu Anna Szeles.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut