luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateStudenții absolvenți ai UAB din cadrul ASCOR Alba Iulia, premiați pentru activitatea...

Studenții absolvenți ai UAB din cadrul ASCOR Alba Iulia, premiați pentru activitatea de voluntariat desfășurată în decursul anilor: „A face binele este o pornire firească”

Date:

Știri relevante

spot_img

Studenții absolvenți ai UAB din cadrul ASCOR Alba Iulia, premiați pentru activitatea de voluntariat desfășurată în decursul anilor. „A face binele este o pornire firească”, a declarat profesorul Răzvan Brudiu.

Sâmbătă, 8 iunie 2024, în municipiul Alba Iulia, a avut loc festivitatea de absolvire a promoției 2024 a Universității „1 Decembrie 1918” (UAB).

Studenții absolvenți ai UAB din cadrul ASCOR Alba Iulia, premiați pentru activitatea de voluntariat desfășurată în decursul anilor

Programul ceremoniei a debutat cu tradiționala paradă a absolvenților universității albaiuliene, desfășurată pe traseul: Casa de Cultură a Studenților – Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina – Piața Cetății.

Ajunși pe esplanada din fața Sălii Unirii (Piața Cetății), studenții și numeroșii invitați au luat parte, începând cu ora 11.00, la festivitatea de absolvire.

Citește și: FOTO Fenomen spectaculos pe cerul unui oraș din Ardeal. Norii mammatus și-au făcut apariția. Cum se formează?

În cadrul ceremoniei, a avut loc un moment cu totul special, organizat de către ASCOR Alba Iulia, dedicat aprecierii activității de voluntariat a celor mai implicați absolvenți din cadrul organizației.

Cu prilejul acestui eveniment inedit, arhid. conf. univ. dr. Răzvan Brudiu, coordonatorul activităților asociației studențești, a rostit un cuvânt de felicitare în care a remarcat omenia, dragostea și compasiunea cultivată de către tinerii ascoriști în cadrul activităților desfășurate pe parcursul anilor studenției:

„A face binele este o pornire firească a unui creștin care a înțeles Iubirea, de aceea nu e necesar curajul. În măsura în care Adevărul întreține binele, acesta din urmă este caracterizat prin frumos. Frumusețea are o strânsă legătură cu veșnicia”, a subliniat părintele profesor.

Apoi, coordonatorul ASCOR, arhid. conf. univ. dr. Răzvan Brudiu, a acordat premii pentru șase studenți absolvenți ai UAB, care au manifestat o implicare deosebită pe parcursul activităților derulate de către asociație. Acestea au fost înmânate studenților de către Alexandru Graur, vicepreședintele ASCOR Alba Iulia.

Citește și: Reguli noi la ambulatoriul spitalului din Alba Iulia: Maxim un aparținător la fiecare pacient. Prezentarea, cu cel mult 10 minute înainte de consultație

Le-au fost acordate medalii, diplome și daruri de suflet studenților Darius Haidău (Facultatea de Teologie Ortodoxă), Ionela Ștefănuț (Facultatea de Drept și Științe Sociale), Maria Cîzu (Facultatea de Istorie, Litere și Științe ale Educației), Claudia Todea (Facultatea de Drept și Științe Sociale), Diana Todor (Facultatea de Științe Economice) și Cătălin Feier (Facultatea de Teologie Ortodoxă).

La final, profesorul Răzvan Brudiu a adresat sincere mulțumiri voluntarilor ASCOR pentru devotament și implicare, încheind cu un citat din Max Lucado: „Dumnezeu, oriunde ar fi în acest univers vast, totuși, preferă inima ta”.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut