miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateSubprefectul județului Alba, șofer pentru elevii fără transport timp de 5 zile:...

Subprefectul județului Alba, șofer pentru elevii fără transport timp de 5 zile: “O ședință extraordinară poate rezolva problema”

Date:

Știri relevante

spot_img

Subprefectul județului Alba, în încercarea de a soluționa o problemă vitală pentru elevi, s-a implicat personal în asigurarea transportului a cinci tineri din satul Ungurei către liceele din Sebeș. Pe parcursul celor cinci zile de “răgaz”, autoritățile nu au găsit o soluție definitivă.

Subprefectul județului Alba, șofer pentru elevii fără transport timp de 5 zile

“O ședință extraordinară a Consiliului Județean Alba poate rezolva problema elevilor fără transport!

Timp de 5 zile am asigurat transportul pentru Ștefan, Adriana, Delia, Andrei și Raul, cinci elevi din satul Ungurei, până la liceele din Sebeș, având în vedere că aceștia nu au avut la dispoziție un autobuz pentru a merge la școală.

Am făcut acest lucru considerând ca este un răgaz suficient pentru conducerea PNL a Consiliului Județean Alba sa găsească o soluție la o problemă cauzată de indolența cu care au tratat una din cele mai importante atribuții – transportul județean. În acest timp președintele Ion Dumitrel nu a făcut nimic pentru rezolvarea problemei.

Citește și: Doi frați din Alba, exemple de generozitate: Au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină

O ședință extraordinară a Consiliului Județean Alba putea și poate rezolva problema elevilor fără transport, fiind necesară extinderea rutei Sebeș-Șpring, până în satul Ungurei, astfel încât elevii să ajungă dimineața la liceu și, respectiv, să se întoarcă acasă la orele prânzului. În acest sens, părinții celor cinci elevi au întocmit o petiție, pe care am transmis-o conducerii PNL a Consiliului Județean Alba.

Situația cu care se confruntă Ștefan, Adriana, Delia, Andrei și Raul, din Ungurei, nu este singulară în județul Alba. După ce am făcut public acest caz, mi-au fost semnalate situații similare și din partea părinților care locuiesc în comunele Gârbova și Jidvei.

Extinderea rutei Sebeș-Șpring până în satul Ungurei este soluția pentru ca elevii de aici să poată ajunge în condiții sigure la școală, iar pentru acest lucru e necesară convocarea unei ședințe extraordinare a CJ Alba.

Citește și: La mulți ani, David Popovici! Cum și-a donat ziua de naștere

La fel, sunt necesare extinderea rutelor spre alte localități sau introducerea altora noi, în funcție de caz. Acest lucru ar permite elevilor să ajungă dimineața la liceu și să se întoarcă acasă la orele prânzului, asigurându-le astfel un program adecvat pentru studiu și odihnă”, a transmis Corneliu Mureșan, Subprefectul județului Alba, pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut