sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateSucces răsunător pentru albaiulianul Tudor Adrian Pop. A câștigat etapa de Super...

Succes răsunător pentru albaiulianul Tudor Adrian Pop. A câștigat etapa de Super Rally de la Craiova: “Sunt foarte fericit”

Date:

Știri relevante

spot_img

Tudor Adrian Pop de la CSM Unirea Alba Iulia a obținut locul 1 în categoria 2 Autoturisme în etapa de Super Rally desfășurată la Craiova. Pilotul a reușit o performanță notabilă, demonstrând un nivel remarcabil de abilitate în motorsport.

Pilotul albaiulian, Tudor Adrian Pop, s-a clasat pe prima treaptă a podiumului în etapa de Super Rally desfășurată la Craiova.

Succes răsunător pentru albaiulianul Tudor Adrian Pop

“Pilotul Tudor Adrian Pop, sportiv legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, a câștigat sâmbătă, etapa de Super Rally desfășurată la Craiova.

Tudor s-a clasat în premieră, în această ediție a competiției, pe prima treaptă a podiumului la raliul din Cetatea Băniei, pilotul nostru concurând la clasa Categoria 2 Autoturisme, la volanul unui Mitsubishi Lancer.

Alături de Tudor pe podium au mai urcat Adrian Teslovan (Ford Fiesta R5) și Robert Barabas (Peugeot 306).

La competiția desfășurată la Craiova, au participat peste 20 de piloți din mai multe ramuri ale automobilismului sportiv.

Citește și: Caz șocant! O femeie a murit într-un cimitir după ce o cruce a căzut peste ea. Medicii nu au mai putut să o salveze

Următoarea etapă din Super Rally va avea loc în perioada 6-7 octombrie, la București.

«Etapa de la Craiova a fost o adevărată provocare pentru toți participanții. Vremea schimbătoare a făcut ca spectacolul să fie mai interesant pentru publicul prezent și, în același timp, un adevărat test pentru noi. Eu sunt un fan al asfaltului ud, așa că în momentul în care ploaia și-a făcut apariția, mi-am spus că asta e șansa mea, ca am o carte pe care trebuie să o joc și mi-a ieșit.

Înainte de manșele de concurs, împreună cu echipa, am schimbat strategia în ultimul moment și am decis sa punem slikurile, chiar dacă traseul de concurs încă era ud, dar în uscare și se pare că a fost alegerea corectă.

Sunt foarte fericit că am adus acasă și locul 1, și e cu atât mai dulce victoria cu cât a fost foarte muncită», a declarat pilotul pentru CSM Unirea Alba Iulia.

Citește și: Un câine adoptat dintr-un adăpost din Alba Iulia, găsit legat cu lanțul pe o stradă din oraș: “Este trist! Acestea nu sunt adopții”

Bravo, Tudor! Ești un adevărat campion!”, au transmis reprezentanții CSM Unirea Alba Iulia pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut