joi, iulie 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuCâmpeniSzilagyi Karla, elevă a școlii gimnaziale din Câmpeni, rezultat fantastic la cel...

Szilagyi Karla, elevă a școlii gimnaziale din Câmpeni, rezultat fantastic la cel mai mare concurs naţional de creaţie în limba engleză. A obținut locul II pe țară

Date:

Știri relevante

spot_img

Szilagyi Karla, elevă a școlii gimnaziale din Câmpeni, rezultat fantastic la cel mai mare concurs naţional de creaţie în limba engleză. A obținut locul II pe țară.

Eleva Școlii Gimnaziale din Câmpeni, Szilagyi Karla, a obţinut o performanţă deosebită, prin participarea la cel mai mare concurs naţional de creaţie în limba engleză, Shakespeare School Essay Competition.

Szilagyi Karla, elevă a școlii gimnaziale din Câmpeni, rezultat fantastic la cel mai mare concurs naţional de creaţie în limba engleză. A obținut locul II pe țară

La ediţia din acest an au participat 8.000 de concurenţi din toată ţara, Karla obținând în final locul al II-lea.

Pentru a ajunge la acest rezultat de excepție, Karla a trecut prin mai multe etape de selecție, impresionând juriul în repetate rânduri.

Citește și: Înotătorul Robert Badea a câştigat medalia de aur la Europenele de juniori de la Vilnius

„Felicitări, Karla, suntem infinit de mândri de tine. Rezultatul tău te descrie cel mai bine, serioasă, muncitoare, pasionată de limba engleză, mereu pozitivă și zâmbitoare.

Felicitările noastre se îndreaptă și către doamna prof. Trifuț Simona, care a coordonat și susținut evoluția Karlei, atât in această competiție, dar și în general în lumea fascinată a cunoașterii limbii engleze.

Cu dibăcie, profesionalism și răbdare, doamna prof. a deschis larg orizontul acestei eleve spre cunoaștere”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut